marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Jason Statham si fotomodelul Rosie Huntingon-Whiteley se despart dupa o relatie de 3 ani

Jason Statham si frumoasa Rosie Huntington Whiteley sunt pe cale sa se desparta, dupa o relatie de 3 ani. Conform Daily Mail, modelul in varsta de 26 de ani se afla vrea sa ia o pauza atat in cariera, cat si in relatie.

Jason Statham si fotomodelul Rosie Huntingon-Whiteley se despart dupa o relatie de 3 ani

 

Desi in  urma cu cateva luni aparusera zvonuri despre o posibila nunta intre cei doi, se pare ca lucrurile nu sunt deloc roz intre actorul Jason Statham si iubita sa, fotomodelul Victoria's Secret Rosie Huntington Whiteley. 
 

Citeste si: LEONIDAS DA SILVA, "diamantul negru" care a inventat golul din foarfeca, omagiat cu un Google Doodle

In ultima vreme cei doi au fost vazuti iesind separat; in timp ce Rosie Huntington Whiteley a fost fotografiata distrandu-se cu prietenele sale intr-un club, Statham s-a aflat in penibila situatie de a fi nevoit sa fie escortat acasa de la o petrecere unde a venit neinsotit intrucat era prea ametit pentru a se descurca singur.

 

 

 

 

 

In ciuda acestor azonuri, o sursa apropiata cuplului a declarant ca “nu a aparut niciun anunt oficial intrucat cei doi doresc sa isi rezolve problemele. Se iubesc foarte mult si nu vor sa renunte la relatia pe care au cladit-o in timp. Isi iau putin timp separat unul de celalalt pentru a evalua mai bine situatia avand in vedere ca cei aproape 20 de ani diferenta intre ei isi spun cuvantul.”

 

 

Intr-un interviu acordat revistei Elle, modelul de la Victoria’s Secret declara in  urma cu cateva luni ca este fericita si isi lauda iubitul:  "Am o legatura speciala cu acest om in foarte multe feluri iar cel mai frumos lucru care ne leaga este ca ma simt acasa oriunde as fi in lume si asta datorita lui.” In alt interviu, aceasta a negat orice zvon legat de posibilitatea unei despartiri afirmand “nu am nicio intentie sa ies cu alti barbati, intrucat iubitul meu are tot ceea ce imi trebuie. Este un om inteligent si puternic, lucruri pe care un om le „castiga” in timp si care il fac extrem de atractiv in ochii mei. Avem o conexiune care nu are nimic de a face cu varsta. Proiectele de munca vin si pleaca, dar daca ai pe cineva care te asteapta acasa si care crede ca esti cea mai minunata persoana din lume, nu mai ai nevoie de absolut nimic.”  

 

Dupa o relatie care a inceput in aprilie 2010, cuplul a fost vazut ultima oara impreuna pe 17 august anul acesta si in ciuda faptului ca se tineau de mana, cei doi pareau sa se simta neplacut unul in compania celuilalt. Cei doi erau considerati unul dintre cele mai frumoase cupluri si stabile din showbiz.

 

Sursa foto: Getty/Splash


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies