marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Javier Bardem, cea mai oribila tunsoare din istorie in Nu exista tara pentru batrani!

Nu exista tara pentru batrani este pe Procinema sambata de la ora 22.00!

Javier Bardem, cea mai oribila tunsoare din istorie in Nu exista tara pentru batrani!

S-a spus despre fratii Coen ca au un simt ciudat al umorului, iar Javier Bardem, actorul pe care telespectatorii Pro Cinema il pot vedea simbata, 21 mai, de la ora 22:00, in filmul castigator al 4 premii Oscar Nu exista tara pentru batrani, a fost una dintre victimele lor clare.


“Una dintre cele mai oribile tunsori din istorie” – spune cu mindrie hairstylist-ul Paul LeBlanc, castigator al unui Oscar pentru “Amadeus”, despre frizura creatoare de depresie a lui Bardem din Nu exista tara pentru batrani


Timp de 3 luni, cit au durat filmarile, Javier Bardem a suferit la propriu o depresie datorata modului in care fratii Coen au dorit sa arate personajul interpretat de el, asasinul Anton Chigurh. Fotografia unui patron de bordel a constituit sursa de inspiratie pentru aceasta tunsoare, insa hair stylist-ul Paul LeBlanc marturiseste ca a avut si alte surse de inspiratie: “Razboinicii britanici care participau la cruciade, dar si moda anilor ’60 mi-au sugerat aceasta tunsoare”, spune LeBlanc.


“M-a ajutat sa intru in pielea personajului, dar este, categoric, cea mai urita freza pe care am avut-o vreodata, de scolar dement. Iar eu a trebuit sa traiesc cu asta. A fost rau, foarte rau”, spune Bardem. “Ma duceam la magazin sa cumpar lapte, iar oamenii se uitau ciudat la mine, cu frica. Fratii Coen imi datoreaza un alt film”, mai spune actorul.


Tunsoarea lui Bardem din “Nu exista tara pentru batrini” a intrat, pe locul 2 in topul celor mai infricosatoare/ciudate frizuri, dupa cea a lui Will Farrell in “Zoolander” si urmata de cea a lui BillMurray in “King Pin”.


Suferintele lui Javier Bardem datorate frezei din Nu exista tara pentru batrani au stirnit simpatia publicului. Fanii sai au facut pagini pe Facebook prin care indemnau – “Fani ai tunsorii lui Javier Bardem din Nu exista tara pentru batrini uniti-va!”


De asemenea, un grup de suport al tunsorii lui Javier Bardem in acest film a facut tot ce a putut pentru a-l ajuta pe actor sa treaca mai usor peste acest moment.


 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies