marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

7 actori pentru care casatoria e o pierdere de vreme! Vezi motivele pentru care NU trebuie sa te casatoresti!

Nu exista un loc mai dinamic in facerea si desfacerea casatoriilor decat Hollywoodul sau lumea filmului, in general. 

7 actori pentru care casatoria e o pierdere de vreme! Vezi motivele pentru care NU trebuie sa te casatoresti!

Sunt actori care merg in fata altarului, convinsi ca mariajul lor va dura pana cand moartea ii va desparti de persoana iubita. Unii fac asta si de sapte ori. Desigur, sunt si actori care cred ca a te casatori este deja ceva demodat.

 

Cameron Diaz

Actrita a marturisit pentru revista Maxim ca vede casnicia ca pe o institutie pe cale de disparitie. “Cred ca trebuie sa ne facem propriile reguli. Nu cred ca trebuie sa avem relatii bazate pe traditii invechite, care nu mai au nimic de-a face cu lumea in care traim”, a spus Cameron Diaz.

 

 

Marisa Tomei

Desi a declarat pentru USA Today ca este fericita in relatia cu Logan Marshall-Green, Marisa Tomei nu se grabeste sa se marite. “Nu sunt o mare fana a casatoriei ca institutie si nu inteleg nici de ce femeile trebuie sa aiba copii, ca sa se simta implinite”, a afirmat aceasta.

 

 

Rashida Jones

Actrita din “The Office” si din filme ca “I Love You, Man” sau “The Social Network” a avut relatii cu Tobey Maguire, producatorul Mark Ronson (cu care a fost si logodita) sau cu colegul de platou John Krasinski, dar nu a ajuns in fata altarului. “Lucrurile se schimba atat de mult. Mai ales in tara noastra, oamenii au cam dat gres in ceea ce priveste casatoria. Incercam cu ardoare sa protejam o institutie sacra, dar ratata. Trebuie sa ne gasim un nou model. Nu stiu care anume, dar poate ca este ca ca atunci cand stai 10 ani cu chirie intr-o casa, dupa care ai posibilitatea sa cumperi locuinta”, crede Rashida Jones.

 

 

Ricky Gervais

Scenaristul, regizorul si actorul din “The Office” si “Extras” are o relatie cu producatoarea Jane Fallon din 1984. Nici prin gand nu-i trece sa se casatoreasca, pentru ca nu crede in Dumnezeu. “Nu vad rostul. Suntem ca si casatoriti, impartim totul si pretinsa noastra casnicie a durat mai mult decat altele facute pe bune. Nu are rost sa facem o ceremonie in fata lui Dumnezeu, pentru ca Dumnezeu nu exista”, spune Gervais.

 

 

Diane Kruger

S-a casatorit cu actorul si regizorul francez Guillaume Canet in septembrie 2001, dar cei doi au divortat cinci ani mai tarziu. Tot in 2006, a devenit iubita lui Joshua Jackson, actorul din “Fringe”, iar relatia merge. “Nu vreau sa sune pesimist, dar am invatat ca nu cred in casatorie. Cred in angajamentele din inima. O hartie nu te poate tine alaturi de cineva”, a declarat ea, potrivit revistei Glamour.

 

 

Zooey Deschanel

In ciuda faptului ca s-a maritat cu muzicianul Ben Gibbard (Death Cab for Cutie) in 2009, Zooey Deschanel a spus la un moment dat ca refuza sa fie intr-o singura relatie pentru tot restul vietii. “Oamenii nu mai au nevoie sa se casatoreasca. Suntem o generatie care a avansat din atat de multe puncte de vedere. S-a dus ideea ca dragostea romantica este despre casnicie. Acum, orice iubire este romantica. Iar casnicia nu este o necesitate, la fel cum nici a ramane alaturi de o singura persoana nu este o necesitate”, a spus actrita care va aparea din toamna in serialul “The New Girl”.

 

 

Penelope Cruz

Javier Bardem si Penelope Cruz s-au casatorit in iulie 2010. In ianuarie 2011, au devenit parinti. Ce spunea Penelope in 2009? “Nu stiu daca cred sau nu in casatorie. Cred in familie, iubire si copii”.

 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies