marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Jean-Claude Van Damme are urmasi pe masura. Bianca Bree, fiica sa, ii calca pe urme celebrului actor

Jean-Claude Van Damme se poate lauda cu o cariera impresionanta, dar si cu o familie fericita si trei copii exceptionali. Iar mandria sa poate fi cu atat mai mare cu cat doi dintre ei l-au urmat in lumea cinematografica.

Jean-Claude Van Damme are urmasi pe masura. Bianca Bree, fiica sa, ii calca pe urme celebrului actor

 

Vezi galerie foto cu Bianca Bree

 

Kristopher Van Varenberg, Bianca Bree si Nicholas Van Varenberg sunt cei trei copii ai lui Van Damme, iar primii doi au imbratisat o cariera in actorie, fiindu-i alaturi tatalui lor in mai multe dintre filmele sale celebre.

 

Nascuta pe 17 octombrie 1990, Bianca Bree nu a putut sta departe de lumea cinematografica in care si-a facut debutul inca de la 18 ani, in filmul The Shepherd: Border Patrol unde a jucat rolul lui Kassie Robideaux, fiica personajului interpretat chiar de tatal sau, Jacques Robideaux. 

 

 

Relatia dintre cei doi a continuat pe plan profesional, iar frumoasa actrita a inceput sa obtina numeroase roluri, dand dovada de multa daruire si talent. Dupa debutul din 2008, Bianca Bree a mai jucat in trei filme: Soldiers (2010), Assassination Games (2011) si 6 Bullets (2012), iar acum se pregateste pentru lansarea altor doua proiecte pentru anul viitor: Welcome to the Jungle si U.F.O.

 

 

Pentru a obisnui cat mai bine cu lumea cinematografica, Jean-Claude Van Damme o ia pe fiica lui la toate evenimentele si premierele la care participa, ultima aparitie a celor doi fiind la lansarea productiei The Expendables 2. Mandru de copilul sau, actorul a declarat ca nu o menajeaza deloc pe Bianca, explicand ca isi doreste ca aceasta sa reuseasca sa se descurce pe cont propriu si sa fie apreciata pentru talentul sau: "Bianca nu are parte de tratament special. Vreau sa munceasca la fel de mult ca orice alt actor si sa isi cladeasca un drum pe fortele proprii. E talentata si are suficient de mult potential pentru a reusi", a declarat Van Damme. 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies