marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Jeff Goldblum s-a logodit la varsta de 61 de ani: cum arata logodnica sa cu 31 de ani mai tanara

Actorul Jeff Goldblum, in varsta de 61 de ani, s-a logodit cu iubita lui, Emily Livingston, care este cu trei decenii mai tanara decat el, in timpul unei vacante petrecute in Hawaii.

Jeff Goldblum s-a logodit la varsta de 61 de ani: cum arata logodnica sa cu 31 de ani mai tanara

 

Emily Livingston, care este actrita si gimnasta, a anuntat pe Twitter ca iubitul ei a cerut-o in casatorie, saptamana trecuta, pe 12 iulie, informeaza contactmusic.com. Ulterior, Emily a publicat pe Instagram si cateva fotografii cu inelul de logodna si imagini surprinse in timpul vacantei din Hawaii.

 


Desi exista o diferenta de varsta de 30 de ani intre cei doi, se pare ca Emily Livingston incearca sa il mentina tanar pe starul din "Jurassic Park", implicandu-l in diverse activitati.

 

 


Intr-un interviu acordat pentru Broadway.com, Jeff Goldblum a spus: "Sunt foarte fericit cu ea. Ma simt extrem de norocos. Ea a fost campioana la Jocurile Panamericane la gimnastica ritmica si apoi a facut parte din echipa olimpica de gimnastica ritmica a Canadei de la Jocurile Olimpice de la Sydney, in 2000. Acum face tot felul de acrobatii aeriene de tipul celor practicate de Cirque du Soleil. M-a dus cu ea la un curs de sarituri in aer la trapez, aici, la New York. Imi place sa fac sport, dar acel lucru a fost dificil".


Citeste mai multe pe mediafax.ro


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies