marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Jennie Garth: actrita din Beverly Hills 90210 a divortat de Peter Facinelli

Divortul actorilor Jennie Garth si Peter Facinelli a fost finalizat marti, la Tribunalul din Los Angeles, potrivit unor documente oficiale.

Jennie Garth: actrita din Beverly Hills 90210 a divortat de Peter Facinelli


Cei doi actori americani au depus actele de divort in martie 2012, informeaza site-ul TMZ.com.  In urma acestui divort, incheiat pe cale amiabila, cei doi fosti soti impart in mod egal custodia celor trei fiice ale lor: Luca Bella, in varsta de 15 ani, Lola Ray, in varsta de 10 ani, si Fiona Eva, in varsta de sase ani si jumatate. Cei doi parinti au deschis un cont bancar comun pentru fiicele lor. Ambii au refuzat sa solicite pensie alimentara.


Jennie Garth, in varsta de 41 de ani, si Peter Facinelli, in varsta de 39 de ani, s-au cunoscut in timpul filmarilor pentru lungmetrajul de televiziune "Un Unfinished Affair", din 1996, si s-au casatorit in anul 2001.

 

 

 


Peter Facinelli interpreteaza rolul vampirului Carlisle Cullen in filmele din seria "Amurg/ Twilight" si apare cu regularitate in comedia dark "Sora Jackie", produsa de Showtime.

 

Jennie Garth in "Beverly Hills 90210" in rolul Kelly

 

 

Jennie Garth a devenit celebra gratie rolului Kelly Taylor din serialul TV "Beverly Hills, 90210". Actrita americana a mai fost casatorita o data, cu Daniel Clark, in perioada 1996 - 1998. Acesta a fost primul mariaj pentru Peter Facinelli.  Dupa despartirea lor din 2012, ambii actori au incercat sa isi refaca vietile personale: Jennie Garth are in prezent o relatie cu Jeremy Salken, tobosarul trupei Big Gigantic, iar Peter Facinelli are o relatie cu actrita Jaimie Alexander.

 


Sursa: Mediafax

Sursa foto: Getty

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies