marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Jennie Garth, vedeta serialului Beverly Hills si Peter Facinelli, starul din Twilight divorteaza dupa un mariaj de 11 ani

Jennie Garth, blonda visata de toti din serialul Beverly Hills 90210 si Peter Facinelli, starul din Twilight,  au hotarat sa divorteze, punand astfel capat unei casnicii care a durat 11 ani, au anuntat, printr-o declaratie comuna, agentii de presa ai celor doi actori.

Jennie Garth, vedeta serialului Beverly Hills si Peter Facinelli, starul din Twilight divorteaza dupa un mariaj de 11 ani

GALERIE FOTO: Actorii din Beverly Hills, 90210 dupa 21 de ani!


"Desi am decis sa punem capat casniciei noastre, amandoi impartasim aceeasi dragoste profunda si acelasi devotament pentru copiii nostri. Le vom creste impreuna pe frumoasele noastre fiice. Cerem presei sa ne respecte viata privata in aceasta perioada dificila", au precizat cei doi actori, in aceasta declaratie comuna.


 

Jennie Garth si Peter Facinelli, care au impreuna trei fiice - Luca, in varsta de 14 ani, Lola, in varsta de noua ani, si Fiona, in varsta de cinci ani - s-au cunoscut in timpul filmarilor pentru lungmetrajul deteleviziune "Un Unfinished Affair", din 1996, si s-au casatorit in anul 2001.


Tabloidele au scris ca Peter ar fi inselat-o pe Jennie cu o tanara de 20 de ani din Canada in timp ce filma la Twilight in Vancouver anul trecut, insa cei doi au negat ca o a treia parte ar fi fost implicata in divortul lor.

 

 

 

Peter Facinelli, in varsta de 38 de ani, interpreteaza rolul vampirului Carlisle Cullen in filmele din seria "Amurg/ Twilight" si apare cu regularitate in comedia dark "Sora Jackie", produsa de Showtime. In seara de luni, Peter Facinelli a fost prezent la premiera din Los Angeles a filmului "The Hunger Games", unde a venit insotit de fiica sa Luca.

 

Peter Facinelli in 2012                                             Peter Facinelli in "Twilight"

 

Jennie Garth, in varsta de 39 de ani, a devenit celebra gratie rolului Kelly Taylor din serialul TV "Beverly Hills, 90210". Actrita americana a mai fost casatorita o data, cu Daniel Clark, in perioada 1996 - 1998. Acesta a fost primul mariaj pentru Peter Facinelli.

 

 

 

Jennie Garth era printesa Kelly Taylor si una dintre cele mai iubite actrite din serial. Desi era la inceputul carierei a impresionat pe toata lumea. Ulterior, a fost distribuita in cateva filme realizate dupa romanele scriitoarei Danielle Steel. In ultimii ani fanii au mai vazut-o in "What I Like About You" (2002).

 

Peter Facinelli poate fi vazut pentru ultima data in rolul lui Carlisle Cullen in Saga Amurg: Zori de zi - Partea II, care va intra in cinematografe din luna noiembrie.

 

 

 

Sursa: Mediafax

Foto: Getty


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies