marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Jennifer Aniston a furat toata atentia, intr-o rochie neagra si scurta, la Toronto. Actrita impresioneaza intr-un rol dramatic si emotionant

Jennifer Aniston isi lanseaza cele doua noi filme la Festivalul de la Toronto, ce se desfasoara in aceasta perioada. Aseara, la premiera peliculei "Cake" a furat toata atentia, intr-o rochie neagra si scurta.

Jennifer Aniston a furat toata atentia, intr-o rochie neagra si scurta, la Toronto. Actrita impresioneaza intr-un rol dramatic si emotionant

Actrita de 45 de ani nu a venit singura, ci insotita de logodnicul ei, Justin Theroux. Cei doi au fost foarte afectuosi si nu s-au ferit sa isi arate dragostea, chiar daca fotografii erau mereu atenti la ei.
 

 

 

 


In Cake, Jennifer Aniston joaca rolul unei mama indurerate, care sufera enorm in urma unui accident de masina si incearca sa gaseasca sprijin intr-un grup de terapie. Filmul ii mai are in distributie pe Anna Kendrick si Sam Worthington, cel din urma fiind si el prezent la Toronto.  Primele reactii de la Toronto sunt pozitive si presa lauda interpretarea actritei. Multi ani a fost considerata "dragalasa Americii", dupa o cariera glorioasa in comedie, insa fosta vedeta a serialului Friends ne arata in acest film si latura dramatica, intr-un rol complex, dur si emotionant.

 

 

Pentru acest rol, actrita a trecut printr-un proces de transformare, are cicatrici pe fata si apare complet fara machiaj, insa nu a fost deranjata de acest aspect. "Este o eliberare sa apari fara nici un menajament in fata camerei. Te impresioneaza cand te uiti la tine si te vezi cu cicatrici pe fata, pe un ecran urias" a spus aceasta pentru revista People.

 


 

Aniston a mai spus ca rolul din Cake este unul care a solicitat-o foarte mult psihic. "Arata suferinda pentru ca ea sufera enorm in interioriul ei. Mi-a fost greu sa imi revin sa ies din starea necesara pentru ea, a durat o perioada, dar acum sunt ok". Ea a mai spus ca a petrecut mult timp cu o prietena apropiata, care a devenit dependenta de medicamente prescrise pe reteta, dupa un accident, pentru a intra mai bine in rol.

 

Regizorul filmului, Daniel Barnz, a numit-o pe Jennifer Aniston "cea mai curajoasa actrita pe care am intalnit-o", la conferinta de presa de la Toronto.

 

Sursa foto: Getty


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies