marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Jennifer Aniston, cu cicatrice pe fata si complet schimbata pe platourile de filmare: afla povestea noului ei film, Cake

Jennifer Aniston a trecut printr-o transformare impresionanta pentru noul ei film, Cake, in care joaca alaturi de Sam Worthington si Anna Kendrick. Actrita de 45 ani a renuntat la look-ul ei celebru, care a transformat-o intr-un simbol pentru milioane de femei.

Jennifer Aniston, cu cicatrice pe fata si complet schimbata pe platourile de filmare: afla povestea noului ei film, Cake

 

Pe Jennifer Aniston o vezi de luni pana joi, in Friends, ora 21:00, PRO CINEMA


Jennifer Aniston filmeaza in aceasta perioada un nou film, Cake si actrita a reusit sa impresioneze cu schimbarea: s-a tuns mai scurt, si-a inchis culoarea la par si cu ajutorul machiajului, are niste cicatrice pe fata, conform noului ei rol.

 

In Cake, Jennifer Aniston joaca rolul unei mama indurerate, care sufera enorm in urma unui accident de masina si incearca sa gaseasca sprijin intr-un grup de terapie. Filmul ii mai are in distributie pe Anna Kendrick si Sam Worthington si urmeaza sa fie lansat in 2015.

 

 

 

In urmatoarea perioada, Jennifer Aniston are agenda incarcata si va lansa 5 filme, printre care si Horrible Bosses 2 sau Squirrels to the Nuts.

 

Rolul lui Rachel Green i-a adus actritei un premiu Emmy si un Glob de Aur. A jucat in serial timp de 10 ani. De-a lungul timpului, Jennifer Aniston a fost inclusa in topul celor mai frumoase femei. Coafura ei celebra din serialul Friends a innebunit milioane de femei, care i-au copiat stilul si au platit sume enorme pentru a avea aceeasi tunsoare. Anul acesta, actrita a recunscut ca n-a fost niciodata fana acelei tunsori, in pofida faptului ca toate femeile din America doreau sa arate ca ea.

A mai jucat in comediile "Dumnezeu pentru o zi" (2003), Rutina, bat-o vina (1999), The Good Girl (2002), "Surpriza: Vine Polly!" (2004) si "Despartiti, dar impreuna" (2006), si "Friends with Money" (2006) sau Horrible Bosses (2012).

 

Sursa: Splash


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies