marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Jennifer Aniston: actrita a dezvaluit cum reusit la 44 de ani sa isi mentina silueta perfecta pentru rolul din "We're the Millers"

Jennifer Aniston a dezvaluit cum a obtinut trupul perfect pentru comedia We're The Millers in care joaca rolul unui stripperite.
 

Jennifer Aniston: actrita a dezvaluit cum reusit la 44 de ani sa isi mentina silueta perfecta pentru rolul din We re the Millers

 

Jennifer Aniston a inceput turneul de promovare al celui mai recent film, We're The Millers. Actrita de 44 de ani a declarat ca a trebuit sa tina o dieta strica pentru a juca rolul lui Rose O'Malley.

 

Jennifer Aniston se reintalneste pe marile ecrane cu Jason Sudeikis in comedia We're the Millers, dupa ce anul trecut cei doi au jucat in Horrible Bosses, unde a avut o aparitie provocatoare si greu de uitat. Vedeta are parte si in acest film de scene provocatoare in care face striptease, scene ce i-au innebunit pe fani chiar din primul trailer. Aniston apare in mai multe ipostaze, purtand peruca bruneta, cu parul lung sau scurt si cu siguranta va face inca o aparitie de neuitat.

 

 

 

Filmul apare pe ecrane incepand cu 7 august, in SUA, iar in Romania va ajunge pe 30 august. In film, intr-una din scene, Aniston ramane doar in lenjerie intima. “Evident ca am mancat in acea zi. Dar am folosit dieta pe baza de verdeturi si legume, proteine slabe si varza creata," a declarat actrita . Pe durata filmarilor, actrita  a respectat cu sfintenie regimul alimentar, insa rezultatele s-au vazut pentru ca a afisat un corp perfect.

 

Aniston a facut furori in randul fanilor cu o scena de striptease lansata in trailer. Ea a spus ca si-a luat toate masurile de precautie astfel incat sa evite un moment stanjenitor. “Nu am folosit banda adeziva, dar intr-adevar, am purtat doua sutiene. Am avut o pereche de chiloti tanga si pe deasupra am mai avut doua perechi din dantela. Nu voiam sa trec printr-un moment ridicol." a spus aceasta, conform Huffington Post.

 

In filmul  We're the Millers, Jason Sudeikis va intra in pielea unui traficant de marijuana care vrea sa renunte la activitatile infractionale, nu inainte de a perfecta o ultima afacere de pe urma careia sa traiasca in belsug tot restul vietii.


Pentru a trece ilegal peste granita Mexicului cu SUA o cantitate uriasa de droguri, barbatul trebuie sa faca rost urgent de o familie falsa si sa pozeze in turist american care isi petrece vacanta in strainatate. In acest scop, dealerul de stupefiante angajeaza o prostituata pe post de nevasta (Jennifer Aniston), o tanara fugita de acasa pe post de fiica (Emma Roberts) si un baiat redus mintal din vecini pe post de fiu.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies