marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Jennifer Aniston si-a schimbat infatisarea pentru cel mai nou proiect al sau. Cum arata actrita in filmul Squirrels to the Nuts

Jennifer Aniston se pregateste pentru lansarea celui mai nou proiect al sau, We're the Millers, iar intre timp a inceput deja filmarile pentru Squirrels to the Nuts.

Jennifer Aniston si-a schimbat infatisarea pentru cel mai nou proiect al sau. Cum arata actrita in filmul Squirrels to the Nuts


La inceputul lunii septembrie, Jennifer Aniston va incepe turneul de promovare al productiei We're the Millers, in care interpreteaza rolul unei stripteuse. Dupa ce a avut curajul sa apara in cateva scene provocatoare in care face striptease, actrita nu s-a ferit de schimbari nici pentru urmatorul sau proiect, Squirrels to the Nuts.

 

Programat sa apara in cea de-a doua jumatate a anului viitor, Squirrels to the Nuts aduce in prim plan povestea unui regizor de pe Brodway (Owen Wilson) care se indragosteste de o prostitutata (Brie Larson) dornica sa ajunga actrita si pe care o ajuta cu lansarea carierei sale.

 

 

Pentru acest rol, Jennifer Aniston s-a tuns scurt si s-a vopsit, noua coafura avantajand-o foarte mult. In plus, actrita de 44 de ani a demonstrat ca arata foarte bine, imaginile surprinse pe platourile de filmare dezvaluind picioarele perfect tonifiate si bronzate cu care se mandreste.

 

 

Din distributia filmului mai fac parte Cybill Shepard, Olivia Wilde si Eugene Levy, pentru Jennifer Aniston si Owen Wilson fiind cea de-a doua colaborare, dupa productia Marley & Me.

 

Squirrels to the Nuts va fi regizat de Peter Bogdanovich, scenariul fiind scris de Bogdanovich si Louise Stratten. De altfel, acesta este primul film la care Peter Bogdanovich contribuie la scenariu, dupa Texasville (1990).

 

 

Daca pentru Squirrels to the Nuts filmarile se afla la inceput, pentru We're the Millers, Jennifer Aniston se pregateste de lansarea oficiala. 

 

In filmul We're the Millers, Jason Sudeikis va intra in pielea unui traficant de marijuana care vrea sa renunte la activitatile infractionale, nu inainte de a perfecta o ultima afacere de pe urma careia sa traiasca in belsug tot restul vietii.

 

 

Pentru a trece ilegal peste granita Mexicului cu SUA o cantitate uriasa de droguri, barbatul trebuie sa faca rost urgent de o familie falsa si sa pozeze in turist american care isi petrece vacanta in strainatate. In acest scop, dealerul de stupefiante angajeaza o prostituata pe post de nevasta (Jennifer Aniston), o tanara fugita de acasa pe post de fiica (Emma Roberts) si un baiat redus mintal din vecini pe post de fiu.

 

In Romania, filmul se va lansa incepand cu 13 septembrie 2013.

 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies