marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Jennifer Aniston: ce gafa a facut actrita pe covorul rosu de la premiera filmului Call Me Crazy

Jennifer Aniston a atras toate privirile la premiera filmului Call Me Crazy, unde si-a etalat picioarele lungi, insa a fost suprinsa intr-o ipostaza jenanta.

Jennifer Aniston: ce gafa a facut actrita pe covorul rosu de la premiera filmului Call Me Crazy

GALERIE FOTO Cele mai frumoase 30 de imagini din cariera lui Jennifer Aniston

 

La 44 de ani, Jennifer Aniston ramane in continuare una dintre cele mai sexy actrite de la Hollywood, cu un corp de invidiat si o silueta perfecta. Insa, la ultima ei aparitie pe covorul rosu actrita a atras atentia cu petele de pe spate. Aceasta a incercat sa si le ascunda cu machiaj, insa papparazzii n-au iertat-o si au surprins imediat detaliul jenant. Se pare ca semnele de pe spate ar fi urmele unor ventuze pe care actrita le foloseste pentru circulatia sangelui, scriu cei de la Daily Mail.



Jennifer Aniston
a venit la premiera Call Me Crazy in calitate de producator. Filmul prezinta vietile persoanelor stigmatizate care sufera de afectiuni mintale. Anul trecut, actrita a debutat ca regizoare cu documentarul Five, despre cancerul la san, care a fost un real succes pe postul de televiziune Lifetime.


 


Call Me Crazy
are parte de o distributie de vis formata din Jennifer Hudson, Melissa Leo, Octavia Spencer, Laura Dern, Brittany Snow, Melanie Griffith, Ashley Judd si Bryce Dallas Howard.

"Cand am inceput sa ne documentam despre acest subiect, am aflat cu stupoare ca unul din patru oameni sufera de afectiuni mintale. Exista foarte multa rusine si stigmatizare in viata acestor oameni care nu merita sa fie tratati astfel. E timpul sa aducem la lumina acest subiect  si sa ii ajutam" a spus Jennifer Aniston la premiera.

 

 

Sursa foto: Getty

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies