marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Jennifer Aniston, cea mai cautata actrita pe internet in 2011. 10 momente stralucitoare ale actritei pe covorul rosu

Jennifer Aniston a avut un an nemaipomenit: a lansat in cinema doua comedii care au avut priza la public (Just Go With It si Horrible Bosses), a intrat in topul celor mai bine platite actrite de la Hollywood si pare sa fie extrem de fericita alaturi de noul sau iubit, Justin Theroux.

Jennifer Aniston, cea mai cautata actrita pe internet in 2011. 10 momente stralucitoare ale actritei pe covorul rosu

GALERIE FOTO CU CELE MAI BUNE MOMENTE DE PE COVORUL ROSU IN 2011


Daca saptamana trecuta era numita cea mai sexy femeie din toate timpurile, zilelea acestea Jennifer Aniston a mai reusit o performanta: este cea mai cautata actrita de pe internet in 2011. Jennifer a invins-o din nou pe Angelina Jolie si a fost la stransa competitie cu Scarlett Johansson si Lindsay Lohan.

Devenita celebra o data cu aparitia din serialul Friends, care i-a adus un Glob de Aur, un Emmy si un premiu SAG, cariera lui Jennifer Aniston a crescut tot mai mult dupa incheierea celor 10 sezoane.

Desi a avut un inceput de cariera aproape ratat, cu Leprechaun, care i-a adus numai critici negative, Jennifer Aniston a reusit sa revine in atentia tuturor si sa  ajunga una dintre cele mai respectate actrite de comedie.

Pe langa Friends, cel mai bine cotate filme ale ei sunt: The Good Girl (2002), Rutina, bat-o vina (1999), Friends With Money (2006), Marley & Me (2008) si Horrible Bosses (2011).

In 2011, actrita a reusit sa stranga castiguri de 28 de milioane, numai in acest an, fiind a treia cel mai bine platita actrita de la Hollywood, dupa Angelina Jolie si Sarah Jessica Parker.

Pentru 2012, Jennifer Aniston pregateste o noua comedie, Wanderlust, unde o puteti  vedea alaturi de Paul Rudd si iubitul ei, Justin Theroux.

 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies