marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Doua dintre cele mai dorite actrite ale anului, in topul celebritatilor urate in copilarie: cum si-au inceput carierele Rosie Huntington-Whiteley si Jennifer Aniston

De cati ani (sau de cati bani) ai nevoie ca sa ajungi cea mai dorita actrita de la Hollywood?  Britanicii de la Daily Mail au plasat doua dintre cele mai ravnite actrite din 2011 in topul celebritatilor care nu se remarcau cu nimic in copilarie insa au ajuns cele mai sexy femei din lume.

Doua dintre cele mai dorite actrite ale anului, in topul celebritatilor urate in copilarie: cum si-au inceput carierele Rosie Huntington-Whiteley si Jennifer Aniston

Galerie foto: actritele care au fost incluse in topul celebritatilor urate in copilarie


Jennifer Aniston si Rosie Huntington-Whiteley au avut amandoua un an 2011 nemaipomenit, insa cei de la Daily Mail au descoperit ca doua dintre cele mai sexy femei ale anului nu aratau tocmai senzational in copilarie.

Actrita/ modelul de 24 de ani, Rosie Huntington-Whiteley,  a reusit  performanta de a debuta cu un film care a facut incasari mondiale de 1.1 miliarde de dolari si lucreaza pentru unul dintre cele mai mari si puternice branduri de lenjerie intima insa se plange ca nu arata prea bine in copilarie. Pana sa fie descoperita de agenti la 16 ani, Rosie a crescut la o ferma in Devon, Marea Britanie (mama ei era instructor de fitness) si recunoaste ca rolul lui Carly din Transformers 3: Dark of The Moon a fost o sansa nebuna ce nu trebuia ratata.

Divort cu scandal ca la usa cortului. Ce actrita isi ameninta fostul sot: "Te distrug daca le faci ceva copiilor mei!"

"Nu aratam deloc impresionant in copilarie, eram total diferita, m-am schimbat mult pe la 14 ani" a dezvaluit actrita cunoscuta pentru buzele ei senzuale.  In vara revista Maxim a numit-o cea mai "fierbinte" femeie din lume.  Regizorul Michael Bay a descoperit-o in timp de lucra la o reclama pentru casa de moda Victoria's Secret.

"M-am pregatit sa fiu criticata pentru rolul din Transformers. Nu eram la un concurs de frumusete iar actoria a fost unul dintre visele mele secrete" a marturisit actrita. "A fost cea mai frumoasa experienta din viata mea. Am acceptat rolul din Transformers pentru a-mi plati facturile si pentru a-mi face familia mandra. Sper totusi, sa pot juca intr-unul din filmele cu James Bond " a mai spus Rosie.  Fotomodelul Victoria's Secret a fost alesa de celebrul site IMDb una din revelatiile anului dupa primul ei rol din cariera - cel din Transformers 3: Dark of The Moon. Este singura actrita care face performanta de a juca la debut intr-un film de 1.1 miliarde de dolari.


In 2004 a plecat la New York si a aparut in revistele Elle Girl si Teen Vogue, a pozat pentru Abercrombie & Fitch, Pepe Jeans, Ralph Lauren, Monsoon, Top Shop. In 2005 aparea in Vogue si din 2006 era model pentru lenjerie si produse de frumusete Victoria's Secret, devenind in 2010 Victoria's Secret Angel.

In 2008 si 2010 participa la prezentarea colectiei Burberry, aparea pe doua coperti ale revistei Vogue, era propusa de Harper's Bazaar pe lista celor mai bine imbracate femei ale anului. A colaborat cu agentii celebre ca Women Management din New York, Traffic Models - Barcelona, Mikas - Stockholm, Planit M, Profile Model Agency, Women Management - Paris, NBPeople, Iconic Management.


Marea revenire a anului Jennifer Aniston care s-a ales cu tilul de cea mai cea mai sexy femeie din toate timpurile in 2011 nu impresiona nici ea  in copilarie.Actrita de 42 de ani cu origini grecesti nu a avut un debut promitator de cariera.  Pana sa ajunga  frumusica Americii cu rolul lui Rachel Green din serialul "Friends" care i-a adus un premiu Emmy si un Glob de Aur, Aniston s-a plans ca era grasa si cam uratica in copilarie.

"La 12 ani eram cam plinuta. Primul meu rol? L-am rugat pe tatal meu (actorul John Aniston) sa ma aduca ca figurant intr-o telenovela in care juca - Search for Tomorrow. Am purtat ceva galben si nu aratam deloc bine. Mi-aduc aminte ca am incasat 100 de dolari si am fost extaziata."  Actrita nu este prea mandra de primele ei joburi de chelnerita si recunoaste ca nu prea se pricepea sa serveasca prin baruri.


La inceputul anilor '90 s-a mutat la Los Angeles iar debutul pe marele ecran l-a facut cu Leprechaun in 1993, unul dintre cele mai slabe filme ale ei. Descurajata si dezamagita, Jennifer a vrut sa renunte la cariera de actrita insa rolul din Friends a salvat-o.  Comediile lansate in prima jumatate a acestui an Just Go with it si Horrible Bosses  i-au crescut si mai mult popularitatea lui Jennifer Aniston care se afla pe pozitia a treia in topul celor mai bine platite actrite de la Hollywood. 

Vezi aici ce alte actrite au mai fost incluse in topul celebritatilor urate in copilarie


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies