marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Jennifer Aniston implineste 45 de ani: vezi aici cele mai frumoase imagini din cariera ei

Jennifer Aniston a implinit astazi 45 de ani. Actrita, devenita celebra in anii '90 datorita rolului Rachel Green din serialul "Friends", s-a pastrat mereu intr-o forma fizica deosebita si a anuntat un nou proiect cinematografic.

Jennifer Aniston implineste 45 de ani: vezi aici cele mai frumoase imagini din cariera ei

 

GALERIE FOTO Cele mai frumoase imagini din cariera lui Jennifer Aniston

 

Una dintre cele mai iubite actrite de la Hollywood implineste azi 45 de ani. Cine nu s-a indragostit macar o data de Rachel din Friends? Desi este rolul care i-a definit cariera, Aniston a ajuns una dintre cele mai de succes actrite, reusind sa iasa din umbra rolul ei din Friends. In cei 20 de ani de cariera, si-a facut un renuma ca o talentata actrita de comedie, pe care fanii o iubesc in orice film apare.


Comedie in esenta tare! Friends revine la Pro Cinema, din 24 februarie


Anul trecut Jennifer Aniston a primit o stea pe Hollywood Walk of Fame, devenind prima vedeta din distributia serialului "Friends" care a primit o astfel de distinctie. Serialul care i-a facut celebri pe Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry si David Schwimmer a fost numit unul dintre cele mai populare sitcom-uri all time, a avut un impact cultural urias in SUA ( a fixat multe trend-uri si obiceiuri printre telespectatori) si a primit 63 de nominalizari Emmy.



 

V-o imaginati pe Tea Leoni in rolul lui Rachel din Friends? Greu de crezut, insa fosta nevasta a lui Brad Pitt nu a fost prima optiune pentru rolul blondinei bogate care pleaca de acasa pentru a-si face o viata in New York alaturi de cei 5 prieteni care au cucerit America in 1994.

Actrita nascuta in Los Angeles, la Sherman Oaks, in 1969,  cu origini grecesti din partea tatalui si-a dorit sa joace rolul Monicai adjudecat pana la urma de Courteney Cox - buna ei prietena. Jennifer i-a cucerit pe producatori ca Rachel Green, desi era decisa sa isi amane cariera la Hollywood, descurajata de ascensiunea dificila in lumea filmului dupa ce debutul pe marele ecran cu Leprechaun in 1993 a fost un esec.

 

Rolul lui Rachel Green i-a adus actritei un premiu Emmy si un Glob de Aur. A jucat in serial timp de 10 ani. De-a lungul timpului, Jennifer Aniston a fost inclusa in topul celor mai frumoase femei. Coafura ei celebra din serialul Friends a innebunit milioane de femei, care i-au copiat stilul si au platit sume enorme pentru a avea aceeasi tunsoare. Anul acesta, actrita a recunscut ca n-a fost niciodata fana acelei tunsori, in pofida faptului ca toate femeile din America doreau sa arate ca ea.

In 1998 l-a cunoscut pe Brad Pitt dupa un "blinde date". Doi ani mai tarziu aveau una dintre cele mai mediatizate nunti de vedete. La ceremonie nu si-a chemat mama pentru ca a insultat-o prin tabloide. Cele doua s-au impacat in 2005.


A mai jucat in comediile "Dumnezeu pentru o zi" (2003), Rutina, bat-o vina (1999), The Good Girl (2002), "Surpriza: Vine Polly!" (2004) si "Despartiti, dar impreuna" (2006), si "Friends with Money" (2006).

In 2005 joaca in thrillerul "Derailed". In acelasi an se desparte de Brad Pitt dupa patru ani si jumatate de casnicie. In 2011 a lansat doua comedii: Just go with it si Horrible Bosses in care apare in ipostaze fierbinti. Recent actrita a declarat ca nu a apelat la operatii estetice, insa spune ca nu va ezita sa faca acest lucru cand va ajunge la varsta de 50 de ani.

 

Cu un venit de 28 de milioane de dolari in 2011, Jennifer Aniston s-a aflat pe pozitia a treia in topul celor mai bine platite actrite de la Hollywood, intocmit de editorii revistei Forbes. Cel mai bine cotate filme ale ei sunt: The Good Girl (2002), Rutina, bat-o vina (1999), Friends With Money (2006), Marley & Me (2008) si Horrible Bosses (2011).
 


Anul trecut, actrita a lansat comedia We're the Millers, in care joaca alaturi de Jason Sudeikis si Emma Roberts. Aniston joaca rolul unei stripteuse care se aliaza cu un traficant de marijuana pentru o ultima lovitura. Un alt film pe care actrita il pregateste in 2014 este comedia romantica Squirrels to The Nuts, dar si continuarea de la Horrible Bosses.

 

Aniston care s-a despartit de Brad Pitt in 2005 se va casatori in aceasta vara cu logodnicul ei - actorul si producatorul Justin Theroux cu care are o relatie din 2011.

 



Modifică setările cookies