marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Jennifer Aniston: fratele actritei a fost surprins de fotografi dupa 9 ani. De ce nu vrea sa vorbeasca despre sora sa

Multe dintre vedetele de la Hollywood au rude care stau departe de ochii presei. Este si cazul actritei Jennifer Aniston ,al carei frate a fost surprins recent de fotografi intr-o aparitie inedita.

Jennifer Aniston: fratele actritei a fost surprins de fotografi dupa 9 ani. De ce nu vrea sa vorbeasca despre sora sa

Alex John Aniston este fratele vitreg al actritei, fiind fiul lui John Aniston cu cea de-a doua sa sotie, Sherry Rooney. In varsta de 24 de ani, AJ a fost surprins de fotografi pentru prima data dupa 9 ani, scrie dailymail.co.uk.


Alex John are un stil de viata complet diferit de cel al surorii sale celebre. Se pare ca Jennifer a facut eforturi ca AJ sa fie departe de atentia presei. Actrita nu il mentioneaza in interviuri si nu este vazuta alaturi de el in public.


Intrebat despre sora sa, AJ a declarat ca este frustrat de acest subiect, deoarece i se cer detalii despre aceasta de cand era in scoala generala: "Este un stres pentru mine de multi ani. Nu comentez. Nu vorbesc niciodata despre sora mea".

 

 

Un prieten al lui AJ a declarat ca acestuia nu ii place sa vorbeasca despre sora sa: "Nu ii place ca presa sau oamenii sa vprbeasca despre barfe. Nu am cunoscut-o pe Jennifer, iar AJ nu a mentionat-o niciodata. Nu stiu care este situatia sa cu familia, dar cred ca ii place sa fuga de ei. Nu pot spune care este relatia lui cu Jennifer pentru ca nu vorbeste despre ea".

Jennifer Aniston a devenit cunoscuta gratie rolului Rachel Green din serialul de comedie "Friends" difuzat timp de zece sezoane de postul NBC incepand din 1994. Pentru acest rol, actrita americana a primit numeroase premii importante, inclusiv un Emmy si un Glob de Aur.
 

 

 

 


Dupa incheierea acestui serial, Jennifer Aniston, care a fost casatorita cu actorul Brad Pitt intre 2000 si 2005, a inceput sa joace si in filme pentru marele ecran, aparand in comediile romantice "Dumnezeu pentru o zi" (2003), "Rutina, bat-o vina" (1999), "Surpriza: Vine Polly!" (2004) si "Despartiti, dar impreuna" (2006). In ultimii ani, actrita a avut o tentativa de a juca si in alte genuri de filme, precum thriller-ul "Fara control" (2005), dupa care a revenit la stilul comediilor romantice.

 

Sursa: Mediafax.ro

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies