marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Jennifer Aniston: actrita neaga zvonurile despre o posibila sarcina. "M-am ingrasat cateva kilograme". Cum a aparut la premiera filmului We're The Millers

Aflata in turneul de promovare al celui mai nou film al sau, We're the Millers, Jennifer Aniston a raspuns speculatiilor potrivit carora ar fi insarcinata.

Jennifer Aniston: actrita neaga zvonurile despre o posibila sarcina. M-am ingrasat cateva kilograme . Cum a aparut la premiera filmului We re The Millers

Posibila sarcina a actritei a fost alimentata de burtica destul de evidenta cu care s-a afisat la majoritatea evenimentelor din orasele in care a lansat filmul, insa misterul a fost dezlegat chiar de catre ea.

 

"Doar m-am ingrasat putin", a raspuns Jennifer Aniston la intrebarile insistente ale jurnalistilor, marturisind ca toata nebunia creata in jurul acestui subiect ar putea sa-i afecteze viata personala, viitoarea nunta si chiar viitoarea posibila si reala sarcina.

 

"Este destul de extenuant. De ce nu asteptati pana cand chiar vom face acest anunt?", a declarat actrita care s-a amuzat si de speculatiile legate de petrecerea aniversara pe care a organizat-o pentru logodnicul sau, Justin Theroux despre care s-a scris ca ar fi fost receptia pentru nunta. "In mod aparent se pare ca a fost o nunta secreta saptamana aceasta", a spus Jennifer Aniston.

 

Intr-un interviu acordat la Good Morning America, vedeta a afirmat ca a invatat toate trucurile jurnalistilor care incearca sa faca o legatura intre filmele in care joaca si viata personala. "Cand incep sa ma intrebe despre familie si se straduiesc sa faca analogie cu familia se ajunge la: Oh, daca ar fi fost sa ai copii, cati ai fi vrut?", a spus aceasta.

 

 

 

 

Cu toate ca a recunoscut ca s-a ingrasat putin, pentru rolul din We're the Millers, Jennifer Aniston a tinut o dieta destul de stricta, mai ales in ziua in care a filmat secventele in care apare doar in lenjerie intima.

 

“Evident ca am mancat in acea zi. Dar am folosit dieta pe baza de verdeturi si legume, proteine slabe si varza creata," a declarat actrita. Pe durata filmarilor, actrita a respectat cu sfintenie regimul alimentar, iar rezultatele s-au vazut pentru ca a afisat un corp perfect.

 

Aniston a facut furori in randul fanilor cu o scena de striptease lansata in trailer. Ea a spus ca si-a luat toate masurile de precautie astfel incat sa evite un moment stanjenitor. “Nu am folosit banda adeziva, dar intr-adevar, am purtat doua sutiene. Am avut o pereche de chiloti tanga si pe deasupra am mai avut doua perechi din dantela. Nu voiam sa trec printr-un moment ridicol." a spus aceasta, conform Huffington Post.

 

We're the Millers / Noi suntem familia Miller a aparut pe 7 august in Statele Unite si pe 30 august in Romania. Jennifer Aniston se reintalneste pe marile ecrane cu Jason Sudeikis in comedia We're the Millers, dupa ce anul trecut cei doi au jucat in Horrible Bosses. In filmul We're the Millers, Jason Sudeikis va intra in pielea unui traficant de marijuana care vrea sa renunte la activitatile infractionale, nu inainte de a perfecta o ultima afacere de pe urma careia sa traiasca in belsug tot restul vietii. Pentru a trece ilegal peste granita Mexicului cu SUA o cantitate uriasa de droguri, barbatul trebuie sa faca rost urgent de o familie falsa si sa pozeze in turist american care isi petrece vacanta in strainatate. In acest scop, dealerul de stupefiante angajeaza o prostituata pe post de nevasta (Jennifer Aniston), o tanara fugita de acasa pe post de fiica (Emma Roberts) si un baiat redus mintal din vecini pe post de fiu.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies