marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Jennifer Aniston a izbucnit in lacrimi cand a fost ceruta de sotie de catre actorul Justin Theroux: Am fost coplesita de emotii

Jennifer Aniston a vorbit pentru prima data despre logodna cu actorul Justin Theroux, in emisiunea lui Chelsea Handler. Desi cei doi formeaza un cuplu doar de 1 an de zile, fosta sotie a lui Brad Pitt si-a gasit in sfarsit fericirea.

Jennifer Aniston a izbucnit in lacrimi cand a fost ceruta de sotie de catre actorul Justin Theroux: Am fost coplesita de emotii

 

GALERIE FOTO: 30 IMAGINI DIN CARIERA LUI JENNIFER ANISTON!

 

Jennifer Aniston a fost intotdeauna una dintre cele mai iubite actrite in SUA. Iar in urma cu cateva zile, americanii s-au indragostit din nou de actrita din Friends, dupa ce a fost invitata in emisiunea prezentata de Chelsea Handler.
 

Aniston a vorbit pentru prima data despre logodna ei cu Justin Theroux, dar a avut parte si de un moment care a facut-o sa roseasca, referitor la sfarcurile actritei. "Atunci cand Jen vine intr-o emisiune, sigur exista o ipostaza in care i se vad sfarcurile. Azi nu le vad, ah, stai, de fapt le vad" i-a spus gazda emisiunii lui Aniston. Imediat dupa acest comentariu, Aniston s-a inrosit toata si si-a acoperit sanii cu mainile.



Handler a felicitat-o pe Jennifer pentru logodna cu Justin Theroux, despre care a spus ca este un tip grozav, alaturi de care formeaza unul dintre cele mai frumoase cupluri in acest moment. Aniston a spus ca a fost cu totul surprinsa de cerearea in casatorie: "Am fost coplesita de emotii" a declarat actrita aproape in lacrimi, dupa ce si-a adus aminte de momentul fericit, care a facut-o sa planga de bucurie.


 Pe 10 august, Justin a cerut-o in casatorie pe Jennife
r. "Justin Theroux a avut o zi de nastere minunata si a primit un cadou extraordinar de la prietena sa Jennifer Aniston care i-a acceptat cererea in casatorie" a declarat un reprezentat al actorului.



 

Jennifer Aniston a mai fost casatorita timp de 5 ani cu Brad Pitt, in timp ce Justin a pus capat anul trecut unei relatii indelungate cu designerul de costume - Heidi Bivens.

 

Jennifer Aniston filmeaza in aceasta perioada comedia "We're the Millers" cu Ed Helms si Jason Sudeikis ce se va lansa in 2013, in timp ce Justin Theroux care a semnat scenariile pentru "Iron Man 2" si "Tropic Thunder" lucreaza la scriptul pentru o continuare la Zoolander ce va fi regizata de Ben Stiller.

 


 

 

 

In noua comedie, Jennifer Aniston va avea parte si de scene cu multa actiune, la care filmeaza in aceasta perioada si se va reintalni cu colegul ei Jason Sudeikis, alaturi de care a mai jucat si in Horrible Bosses. Jason Sudeikis va intra in pielea unui traficant de marijuana care vrea sa renunte la activitatile infractionale, nu inainte de a perfecta o ultima afacere de pe urma careia sa traiasca in belsug tot restul vietii. Pentru a trece ilegal peste granita Mexicului cu SUA o cantitate uriasa de droguri, barbatul trebuie sa faca rost urgent de o familie falsa si sa pozeze in turist american care isi petrece vacanta in strainatate. In acest scop, dealerul de stupefiante angajeaza o prostituata pe post de nevasta (Jennifer Aniston), o tanara fugita de acasa pe post de fiica (Emma Roberts) si un baiat redus mintal din vecini pe post de fiu.

Pelicula este regizata de Rawson Marshall Thurber si se va lansa in cinematografe in 2013.


Sursa foto: Getty


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies