marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Jennifer Aniston infirma zvonurile despre o posibila sarcina: ”In fiecare zi, eu si sotul meu suntem hartuiti de zeci de fotografi, m-am saturat"

Actrita americana Jennifer Aniston, in varsta de 47 de ani, a declarat ca s-a ”saturat pana peste cap” de zvonurile aparute in presa despre o posibila sarcina a ei si de modul in care femeile sunt ”cercetate cu privirea” si reduse ”la nivelul unui obiect”, informeaza contactmusic.com.

Jennifer Aniston infirma zvonurile despre o posibila sarcina: In fiecare zi, eu si sotul meu suntem hartuiti de zeci de fotografi, m-am saturat


Jennifer Aniston, una dintre protagonistele serialului ”Prietenii tai/ Friends”, a publicat un eseu foarte lung in The Huffington Post, in care a marturisit ca s-a saturat de ”lucrurile socante” pe care paparazzi sunt dispusi sa le faca doar pentru a o fotografia pe ea si pe sotul ei, actorul Justin Theroux, conform News.ro

”Permiteti-mi sa incep prin a spune ca nu am raspuns niciodata unor barfe, pana acum. Nu-mi place sa imi consum energia pe industria minciunilor, dar am vrut sa particip la o conversatie mai ampla, care a inceput deja si care trebuie sa continue. Intrucat nu folosesc retelele de socializare, am decis sa imi expun parerile in scris (intr-un ziar tiparit, n.r.)”, a scris vedeta americana.

”Vreau sa stiti ca nu sunt insarcinata. Insa m-am saturat pana peste cap. Sunt satula pana peste cap de felul necrutator in care ne sunt analizate corpurile in cele mai mici detalii, sub deghizarea unor sintagme precum «Jurnalism», ”Primul Amendament» si «Stiri despre celebritati»”, a continuat Jennifer Aniston.

”In fiecare zi, eu si sotul meu suntem hartuiti de zeci de fotografi agresivi care ne urmaresc prin fata casei noastre, care sunt dispusi sa faca lucruri socante pentru a obtine un anumit tip de fotografie, chiar daca acest lucru inseamna sa ne puna pe noi in pericol sau pe nefericitii pietoni care trec pe acolo din intamplare”, a precizat actrita.

Vedeta americana, in varsta de 47 de ani, a criticat, de asemenea, modul in care femeile sunt ”cercetate cu privirea” si reduse ”la nivelul unui obiect”.


”Aceasta cercetare cu privirea si obiectificare la care sunt supuse femeile sunt absurde si deranjante. Felul in care sunt prezentata in mass-media reflecta pur si simplu felul in care femeile sunt prezentate in general in presa, masurate dupa standarde deformate de frumusete.


”Anumite standarde culturale au nevoie de o perspectiva diferita pentru ca noi sa ii vedem pe oameni asa cum sunt ei in realitate - este vorba de o acceptare colectiva, un acord subconstient”, a spus vedeta americana.

Jennifer Aniston, nascuta pe 11 februarie 1969, a devenit cunoscuta pe plan international cu rolul Rachel Green pe care l-a interpretat in serialul TV ”Prietenii tai/ Friends”. Dupa incheierea acestui sitcom, actrita s-a orientat spre cinematografie si a jucat cu precadere in comedii si comedii romantice.

Actrita americana a fost casatorita cu actorul Brad Pitt in perioada 2000 - 2005. S-a recasatorit in vara anului 2015 cu actorul Justin Theroux.

 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies