marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Jennifer Garner, furioasa pe J.Lo: actrita vrea ca Jennifer Lopez sa nu mai faca declaratii publice despre sotul ei, Ben Affleck

Actrita Jennifer Garner, protagonista serialului "Alias", vrea ca Jennifer Lopez sa nu mai faca declaratii publice despre sotul ei, actorul Ben Affleck.

Jennifer Garner, furioasa pe J.Lo: actrita vrea ca Jennifer Lopez sa nu mai faca declaratii publice despre sotul ei, Ben Affleck

Potrivit presei americane, Jennifer Garner, actuala sotie a lui Ben Affleck, a fost extrem de suparata atunci cand Jennifer Lopez a dezvaluit intr-un interviu recent o serie de detalii despre despartirea ei de actorul american, in 2004, cu doar cateva zile inainte de ceremonia de nunta, informeaza contactmusic.com.


O sursa din anturajul actritei Jennifer Garner a spus: "E foarte suparata pe J. Lo, pentru ca ea a vorbit in public despre relatia pe care a avut-o cu Ben. Jen e furioasa pentru ca J. Lo aduce vorba, aproape in fiecare interviu, despre faptul ca Ben a reprezentat prima ei iubire adevarata".

 

 

Ben Affleck si Jennifer Garner s-au casatorit in urma cu noua ani si au impreuna trei copii. "Jen crede ca acele declaratii reprezinta o lipsa de respect din partea lui J. Lo, pentru ca ea si Ben au trei copii si astfel de declaratii ii ranesc si pe ei", a adaugat aceeasi sursa pentru tabloidul american Life & Style.

Jennifer Lopez, care a vorbit despre relatia cu Ben Affleck si in noua ei carte, intitulata "True Love", a recunoscut intr-un interviu recent ca a fost devastata dupa despartirea de actorul american. "Am mai trecut prin despartiri si dezamagiri, dar nu m-am simtit niciodata devastata pana cand am anulat nunta noastra. A fost ceva devastator pentru mine, poate pentru ca relatia noastra era atat de publica. Eu chiar simteam ca gasisem un barbat minunat si ca el gasise in mine o partenera minunata si credeam ca relatia noastra va functiona bine", a declarat vedeta americana intr-un interviu recent.

 

 

 


Cantareata, care a divortat de doua ori inainte sa inceapa sa se intalneasca cu Ben Affleck, in 2002, a fost "devastata" dupa ce logodna dintre ei s-a incheiat in 2004, chiar daca s-a casatorit cu cel de-al treilea sot al ei, Marc Anthony, la sase luni de la despartirea de actorul din filmul "Fata disparuta/ Gone Girl". In ultimii ani, Jennifer Lopez a divortat de sotul ei Marc Anthony, cu care are doi copii - gemenii in varsta de sase ani Max si Emme -, si a inceput o relatie cu dansatorul Casper Smart, de care s-a despartit in primavara acestui an.


La randul lui, la doar o jumatate de an dupa despartirea de Jennifer Lopez, actorul Ben Affleck a inceput o relatie cu Jennifer Garner, cu care s-a casatorit in iunie 2005. Cei doi actori au impreuna trei copii - Violet Anne, nascuta in decembrie 2005, Seraphina Rose Elizabeth, nascuta in ianuarie 2009, si Samuel, nascut in februarie 2012.

 

Sursa: Mediafax.ro

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies