marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Jennifer Lawrence a facut ocolul Pamantului in 9 zile pentru a promova Catching Fire: ce incasari record poate face al doilea film din Jocurile Foamei

Jennifer Lawrence, impreuna cu colegii ei din The HUnger Games: Catching Fire, au facut inconjurul Pamantului in ultimele 9 zile, pentru a promova unul dintre cele mai asteptate filme ale acestui sfarsit de an.

Jennifer Lawrence a facut ocolul Pamantului in 9 zile pentru a promova Catching Fire: ce incasari record poate face al doilea film din Jocurile Foamei

De cand a avut loc premiera de gala de la Londra, pe 11 noiembrie, Jennifer Lawrence a o fost in toate colturile lumii pentru a promova al doilea film din seria The Hunger Games.


In ultimele 9 zile, frumoasa Jennifer Lawrence, a ajuns din Madrid, Roma, Paris, Londra pana in Los Angeles sau New York.


"Zilele astea m-am simtit ca si cum nici nu eram pe planeta. Habar n-avem ce se petrece in jurul meu, eram preocupata cu promovarea filmului si in fiecare zi ajungeam in alta tara. " a spus actrita de 23 de ani.


The Hunger Games: Catching Fire a primit recenzii excelente, iar asteptarile producatorilor sunt mari. Cei de la Hollywood Reporter scriu chiar ca ar putea face incasari de 170 de milioane de dolari in primul weekend in SUA. Daca va atinge aceste cifre, atunci ar deveni al doilea cel mai bun debut in box-office-ul american din toate timpurile, dupa The Avengers (204 milioane de $).

 

Producatorii sunt multumiti si cu 150 de milioane de dolari incasati in primul weekend. Primul film, The Hunger Games, lansa in martie 2012, a debutat cu 152.5 milioane de dolari - al saselea cel mai bun debut in box-office in SUA - asa ca al doilea film va avea cu siguranta incasari mult mai mari.

In acest weekend, The Hunger Games: Catching Fire se lanseaza in 65 de tari, inclusiv China. Incasarile ar trebuie ridicate si datorita vanzarilor de bilete IMAX. Primul film a fauct incasari in SUA de 408 milioane de dolari si 283 de milioane de dolari pe pietele internationale, cu un total global de 691 de milioane de dolari. Conform pronosticurilor analistilor, Catching Fire ar trebui sa depaseasca aceasta suma, cei mai indrazneti spunand chiar ca poate atinge pragul de 1 miliard de dolari.

 

 

In a doua parte a trilogiei adaptata dupa cartile scrise de Suzanne Collins, Katniss Everdeen se intoarce in Districtul 12 si asteapta ca viata ei sa revina la normal. Au trecut doar cateva luni de la evenimentele din primul film si absenta lui Gale, relatia greoaie cu Peeta si vizita surprinzatoare a presedintelui Snow o dau peste cap. In Turul Invingatorilor pe care trebuie sa-l faca cu Peeta, afla ca anumite districte s-au rasculat si ca ea trebuie sa-si arate adevarata dragoste fata de Peeta ca sa tempereze districtele.

 

 

Sursa foto: Getty


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies