marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

The Hunger Games: Catching Fire: Trailer final pentru cel mai asteptat film al finalului de an. Secventele in care Jennifer Lawrence isi arata calitatile de luptatoare

A ramas mai putin de o luna pana la lansarea oficiala a unuia dintre cele mai asteptate filme ale anului, The Hunger Games: Catching Fire, iar producatorii au pregatit o strategie de marketing interesanta.

The Hunger Games: Catching Fire: Trailer final pentru cel mai asteptat film al finalului de an. Secventele in care Jennifer Lawrence isi arata calitatile de luptatoare


Astfel, acestia au lansat inca un trailer al productiei, unde prezinta imagini din repriza a cincea de la inceputul celui de-al patrulea joc si care o are in prim plan pe Jennifer Lawrence, fiind prezentate numeroase secvente cu ea in timpul actiunii.


The Hunger Games: Catching Fire a fost filmat  in format IMAX in special scenele din arena asa ca fanii se pot astepta la batalii spectaculoase. Actiunea filmului are loc intr-un viitor incert, intr-o epoca ce urmeaza distrugerii lumii, mai exact a continentului Nord American asa cum il cunoastem noi astazi, intr-o lume totalitara numita Panem.


 

Cel de-al doilea film din seria "Jocurile foamei" ii prezinta pe cei doi protagonisti, Katniss (Jennifer Lawrence) si Peeta (Josh Hutcherson), incercand sa se readapteze la viata de zi cu zi, dupa evenimentele dramatice prezentate in primul film din aceasta franciza. Totul se schimba atunci cand ei sunt din nou obligati sa intre in arena cu ocazia celei de-a 75-a editii a acelor jocuri anuale. Actorii Liam Hemsworth, Lenny Kravitz, Donald Sutherland, Elizabeth Banks, Stanley Tucci si Woody Harrelson isi vor relua rolurile interpretate in primul film din serie, iar printre noii actori care vor juca in "Jocurile foamei: Sfidarea" se numara Philip Seymour Hoffman, Jeffrey Wright, Jena Malone si Sam Claflin.


In a doua parte a trilogiei adaptata dupa cartile scrise de Suzanne Collins, Katniss Everdeen se intoarce in Districtul 12 si asteapta ca viata ei sa revina la normal. Au trecut doar cateva luni de la evenimentele din primul film si absenta lui Gale, relatia greoaie cu Peeta si vizita surprinzatoare a presedintelui Snow o dau peste cap. In Turul Invingatorilor pe care trebuie sa-l faca cu Peeta, afla ca anumite districte s-au rasculat si ca ea trebuie sa-si arate adevarata dragoste fata de Peeta ca sa tempereze districtele.


The Hunger Games: Catching Fire se va lansa in Romanie incepand cu 22 noiembrie 2013.



Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies