marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Jennifer Lawrence a fost aleasa cea mai sexy femeie din lume. Ce actrite se mai afla in topul realizat de FHM

Jennifer Lawrence a fost aleasa cea mai sexy femeie din lume potrivit clasamentului realizat de FHM, luandu-i locul de anul trecut al Milei Kunis.

Jennifer Lawrence a fost aleasa cea mai sexy femeie din lume. Ce actrite se mai afla in topul realizat de FHM


Actrita de 22 de ani a fost declarata cea mai sexy femeie din lume, podiumul fiind completat de Michelle Keegan si Rihanna. Astel, starul din franciza Hunger Games a surclasat-o pe Mila Kunis, iubita lui Ashton Kutcher coborand pe pozitia a sasea.


Emily Ratajkowski, muza lui Ben Affleck, care va juca in Gone Girl, a avut cea mai mare ascensiune, intrand direct pe pozitia a patra.


In top 10 se mai afla Kaley Cuoco, starul din The Big Bang Theory si Scarlett Johansson, care a urcat de pe locul 49 direct pe 10.


Dan Jude, editorul FHM 100 Sexiest, a marturisit ca pozitia de lider a lui Jennifer Lawrence nu reprezinta nicio surpriza. "Nu numai ca este cea mai cautata actrita din lume, dar barbatii s-au indragostit de caracterul sau", a explicat aceasta.

 


 


Jennifer Lawrence, nascuta pe 15 august 1990, in Louisville, Kentucky, este una dintre actritele americane tinere in ascensiune. La varsta de 14 ani, Jennifer a decis sa urmeze o cariera in actorie si si-a convins parintii sa o duca in New York pentru a gasi un agent de talente si a absolvit liceul doi ani mai devreme pentru a incepe o cariera in domeniu.


A avut roluri principale in "The Bill Engvall Show" si in filme precum "Departe de campia in flacari/ The Burning Plain" si "Mainile tatalui meu/ Winter's Bone", pentru care a primit o nominalizare la Oscar pentru cea mai buna actrita.


Jennifer Lawrence a primit premiul Oscar pentru cea mai buna actrita in rol principal, pentru prestatia din filmul "Scenariu pentru happy-end/ Silver Linings Playbook", la cea de-a 85-a gala de decernare a acestor distinctii, in 2013.


Actrita americana s-a remarcat pe marele ecran cu rolul adolescentei Katniss Everdeen din franciza "The Hunger Games/ Jocurile foamei". Aventurile din celebra saga vor continua cu "The Hunger Games: Mockingjay - Part 1", ce va avea premiera in Romania pe 21 noiembrie, si cu "The Hunger Games: Mockingjay - Part 2", ambele in regia lui Francis Lawrence.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies