marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Jennifer Lawrence a furat toata atentia la Toronto cu aparitia de senzatie de pe covorul rosu: Silver Linings Playbook, numit un film perfect cu interpretari fabuloase

Jennifer Lawrence a reusit sa fure toata atentia zilele acestea la Festivalul de la Toronto. Actrita nu a uimit doar cu noua ei schimbare de look, ci si cu cel mai recent film "Silver Linings Playbook", primit cu caldura la festival.

Jennifer Lawrence a furat toata atentia la Toronto cu aparitia de senzatie de pe covorul rosu: Silver Linings Playbook, numit un film perfect cu interpretari fabuloase

 

Actrita de 22 de ani a aparut la premiera filmului "Silver Linings Playbook" complet schimbata. Vopsita brunet, cu parul intins si o rochie desprinsa din basme, Lawrence a avut una dintre cele mai spectaculoase aparitii de pe covorul rosu.

 

Alaturi de ea au fost si celelalte staruri ale filmului, Bradley Cooper, Chris Tucker si celebrul Robert De Niro.


 



 

Silver Linings Playbook este o comedie in regia lui David O. Russell. In viata lucrurile nu ies niciodata conform planului. Un fost profesor, Pat Solitano (Bradley Cooper) a pierdut totul: casa, jobul si nevasta. Dupa ce a petrecut 4 ani intr-un spital psihiatric barbatul s-a mutat inapoi la parintii sai.


Acesta incearca sa se reimpace cu fosta sotie, fiind convins ca nu au trecut decat cateva luni de la plecarea sa. Tatal sau (Robert De Niro) se afla mereu intr-o dispozitie proasta, deoarece este suporter al echipei de fotbal american Philadelphia Eagles, echipa care pierde meci dupa meci.

Intre timp, situatia se schimba atunci cand Pat o intalneste pe Tiffany (Jennifer Lawrence), o frumoasa vecina, care are probleme mintale, de asemenea. Aceasta incearca sa-l ajute pe Pat sa-si salveze relatia cu fosta sotie, insa lucrurile se complica. Cei doi vor incerca sa faca fata provocarilor si sa accepte cine sunt in realitate chiar daca prietenia lor este posibil sa se transforme intr-o relatie de dragoste.

 

Primele reactii de la Toronto au fost pozitive. Bloggerul Jeffrey Wells a scris in recenzia sa: "Aceasta este una dintre cele mai furtunoase, inteligente si satisfacatoare povesti de dragoste pe care le-am vazut. M-as mira daca nu ar face rapid cel putin 100 de milioane de dolari".

 

Si cei de la Los Angeles Times au fost entuziasmati de film, despre care spun ca a fost printre cel mai bine primite la Toronto in acest an.

 

"Bradley Cooper te face sa iti placa un om nebun in Silver Linings Playbook, iar De Niro este in sfarsit genial intr-o comedie", a scris Michael Hogan pe Twitter.

 

 

"Cel mai bun film pe care l-am vazut in acest an. Bravo pentru Jennifer Lawrence, Bradley Cooper, Robert De Niro si David. O. Russell"  a scris Dave Karger

 

"Silver Linings Playbook este o surpriza placuta. Merita sa intre in cursa pentru cel mai bun film si Jennifer Lawrence ar merita o nominalizare la Oscar" au scris cei de la Hollywood Elsewhere.

 

"Silver Linings Playbook are un scenariu perfect si interpretari fabuloase din partea lui Jennifer Lawrence si Bradley Cooper" au scris cei de la The Weekend Warriors pe Twitter

 

 

Silver Linings Playbook urmeaza sa fie lansat si in Romania pe 1 februarie 2013.
 



Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies