marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Jennifer Lawrence a intrat in Cartea Recordurilor: este eroina dintr-un film de actiune cu cele mai mari incasari

Jennifer Lawrence a stabilit un record mondial Guinness datorita personajului pe care l-a interpretat in franciza "Jocurile foamei", actrita americana fiind desemnata eroina dintr-un film de actiune care a inregistrat cele mai mari incasari la nivel international.

Jennifer Lawrence a intrat in Cartea Recordurilor: este eroina dintr-un film de actiune cu cele mai mari incasari

Intr-un anunt publicat pe site-ul The Guinness World Records se spune ca personajul Katniss Everdeen din franciza "Jocurile foamei/ Hunger Games", care este interpretat de Jennifer Lawrence, este eroina dintr-un film de actiune care a atras cele mai mari incasari, potrivitcontactmusic.com.. Primele doua filme ale seriei au obtinut incasari de 1,52 miliarde de dolari la nivel mondial.

 

Pelicula "Jocurile foamei: Sfidarea", al doilea al seriei, detine si recordul pentru filmul cu o tema post-apocaliptica cu cele mai mari incasari la nivel international. Lansat in 2013, filmul a obtinut incasari de 420 milioane doar in Statele Unite. La nivel mondial, pelicula a atras incasari totale de 854 milioane de dolari.

 

 


Avand in vedere asteptarile publicului si promovarea de care are parte, este de asteptat ca urmatorul film al seriei, "The Hunger Games: Mockingjay - Part 1", care va avea premiera in Statele Unite si Marea Britanie pe 21 noiembrie, sa o ajute pe Jennifer Lawrence sa isi pastreze recordul Guinness.


Jennifer Lawrence
nascuta pe 15 august 1990, in Louisville, Kentucky, este una dintre actritele americane tinere in plina ascensiune. La varsta de 14 ani, Jennifer Lawrence a decis sa urmeze o cariera in actorie si si-a convins parintii sa o duca in New York pentru a gasi un agent de talente si a absolvit liceul doi ani mai devreme pentru a incepe o cariera in domeniu. A avut roluri principale in "The Bill Engvall Show" si in filme precum "Departe de campia in flacari/ The Burning Plain" si "Mainile tatalui meu/ Winter's Bone", pentru care a primit o nominalizare la Oscar pentru cea mai buna actrita.

 


Jennifer Lawrence, care s-a remarcat si in seria "Jocurile foamei/ The Hunger Games", a primit, in 2013, premiul Oscar pentru cea mai buna actrita in rol principal, pentru prestatia din filmul "Scenariu pentru happy-end/ Silver Linings Playbook".

 

Sursa: Mediafax.ro

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies