marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Jennifer Lawrence, prima reactie dupa scandalul pozelor nud: "Este o infractiune de natura sexuala. M-am temut pentru cariera mea, am fost furioasa"

Jennifer Lawrence a vorbit pentru prima data despre scandalul pozelor nud, dupa ce un hacker a publicat poze nud intime si personale pe internet. Peste 100 de vedete au fost implicate, insa Lawrence a fost cea care a luat atitudine si a cerut o ancheta. In noul numar al revistei Vanity Fair, actrita a  realizat si un pictorial atragator, dar a vorbit si despre ce a simtit cand a vazut acele poze impanzite pe tot internetul.

Jennifer Lawrence, prima reactie dupa scandalul pozelor nud: Este o infractiune de natura sexuala. M-am temut pentru cariera mea, am fost furioasa


Actrita Jennifer Lawrence, una dintre zecile de celebritati ale caror fotografii private au fost furate si publicate pe internet in septembrie, a vorbit pentru prima data despre scandalul privind furtul de imagini si a catalogat actiunea drept infractiune de natura sexuala.
 

Actrita americana Jennifer Lawrence, in varsta de 24 de ani, a acordat un interviu revistei Vanity Fair, in care a spus ca a fost infricosata dupa ce fotografiile sale private au fost publicate pe internet la inceputul lunii septembrie si si-a facut griji asupra consecintelor pe care acest lucru il va avea asupra carierei sale. "Doar pentru ca sunt o persoana publica, doar pentru ca sunt actrita, nu inseamna ca eu am cerut sa se intample asta (publicarea fotografiilor intime, n.r.). Nu inseamna deloc ca lucrurile astea sunt implicite pentru ca sunt vedeta.Recunosc ca m-am temut pentru viitor, nu stiam ce impact vor avea acele poze asupra carierei mele", a declarat Jennifer Lawrence, care a castigat in 2013 premiul Oscar pentru cea mai buna actrita, pentru rolul din "Scenariu pentru happy-end/ Silver Linings Playbook".

 

 

 


Actrita a mai spus ca s-a gandit sa scrie o scrisoare prin care sa iti ceara scuze fata de iubitul sau din trecut, actorul Nicholas Hoult, caruia ii erau adresate o parte din respectivele fotografii. Insa, actrita spune ca si-a dat seama ca nu are de ce sa ii pare rau, pentru ca fusese impreuna cu Nicholas Hoult timp de patru ani, perioada in care cei doi s-au iubit. "Ce s-a intamplat nu este un scandal. Este viol. Este dezgustator. Legile trebuie schimbate si noi trebuie sa ne schimbam", a mai declarat Jennifer Lawrence.

 

Ea a mai spus ca cel mai stanjenitor moment a fost cand a trebuit sa isi sune tatal, sa ii explice ce s-a intamplat. "Credeti-ma, nu e usor sa iti suni tatal, sa ii spui ca tot internetul e plin cu poze personale de-ale tale si ca toti se vor uita la corpul tau gol. Nu conteaza cati bani am sau primesc pentru The Hunger Games, acel telefon m-a facut sa intru in pamant de rusine. Norocul meu a fost ca juca golf in aceea zi si era binedispus."

 

 

 

Actrita americana si actorul britanic Nicholas Hoult au format un cuplu timp de patru ani, dar cei doi s-au despartit in aceasta vara. In prezent, actrita are o relatie cu Chris Martin, solistul trupei Coldplay. Fotografii ale lui Jennifer Lawrence, ale modelului Kate Upton, ale actritei Kristen Dunst si ale altor vedete feminine au fost furate, potrivit informatiilor disponibile, din conturile iCloud ale celebritatilor si publicate pe forumul de partajare de fotografii online 4chan.ier,

 

Pe Jennifer Lawrence o vedem la finalul lunii in drama Serena, in regia lui Susanne Bier, cu Bradley Cooper si Ana Ularu in distributie. In noiembrie, ea isi reia rolul eroinei Katniss Everdeen in franciza The Hunger Games, in Mockingjay Part 1.

 


Galerie foto


Modifică setările cookies