marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Jennifer Lawrence: actrita premiata cu Oscar in acest an a fost inclusa de revista Time in topul celor mai influente persoane din lume

La doar 22 de ani, Jennifer Lawrence a reusit sa fie inclusa pe una dintre cele mai importante liste ale anului – top 100 Cei mai influenti  oameni din lume. Clasamentul este realizat de revista Time, iar anul acesta ii include si pe Daniel Day Lewis, Bryan Cranston, Lena Dunham si Steven Spielberg.

Jennifer Lawrence: actrita premiata cu Oscar in acest an a fost inclusa de revista Time in topul celor mai influente persoane din lume

 

GALERIE FOTO Cele mai frumoase 30 de imagini din viata lui Jennifer Lawrence

Jennifer a cunoscut celebritatea  o data cu rolul din blockbuster-ul The Hunger Games (2012), insa ea a atrat atentia criticilor cand a fost nominalizata la Premiile Academiei in 2011 pentru pelicula Winter’s Bone (2010). Doi ani mai tarziu, in 2013, actrita a luat statueta pentru Silver Linings Playbook (2012) si a fost numita imediat noua Meryl Streep. Pe langa faptul ca este una dintre cele mai apreciate si respectate actrite din noua generatie, Jennifer are si un numar impresionant de fani devotati. Naturaletea ei si talentul au transformat-o in cea mai iubita actrita din lume.


Cei de la TIME  au considerat ca toate acestea o recomanda pentru lista lor exclusivista si au plasat-o pe Jennifer langa nume grele ale industriei, precum Steven Spielberg si Daniel Day-Lewis. Tanara actrita nu a reusit sa fie inclusa in categoria ‘Idol’, precum Lewis, dar conform tuturor artistilor cu care a avut oportunitatea sa lucreze, aceasta realizare nu este departe.

 

 


“Fata asta poate sa joace.” a scris pentru revista Jodie Foster, care a lucrat alaturi de Lawrence la productia The Beaver (2011). Foster mai vorbeste si despre “privirea Jennifer Lawrence” si cat de puternica poate sa fie, si a numit-o pe colega ei mai tanara “o piatra pretioasa cu o privire mortala”.
Foster nu este singura care o complimenteaza pe Lawrence, aceasta primind laude de la multi colegi de breasla. Atitudinea ei relaxata si simtul umorului dezvoltat sunt unele dintre calitatile ei cele mai faimoase, pe langa talentul incredibil. “Este una dintre cele mai energice persoane pe care le-am cunoscut”, a declarat Liam Hemsworth , care joaca alaturi de Lawrence in The Hunger Games.

 

 


Lawrence va incanta milioane de fani din toata lumea in luna noiembrie a acestui an, cand va avea loc premiera cele de-a doua parti din seria The Hunger Games. Tot in acest an o vom putea vedea si in pelicula American Hustle, care momentan se afla inca in faza de productie. Topul realizat de revista Time include oameni importanti care pot schimba viitorul intregii lumi, precum Barack Obama, oameni de stiinta si artisti. Lawrence este una dintre cele mai tinere vedete din top, dar reuseste sa influenteze si sa motiveze milioane de oameni, desi cariera ei a inceput doar acum cativa ani.

 

Sursa foto: Getty

 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies