marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Jennifer Lawrence: actrita s-a impiedicat pe scari de emotie la primul Oscar din cariera 

Jennifer Lawrence a primit premiul primul Oscar din cariera, la doar 22 de ani, pentru cea mai buna actrita in rol principal, pentru prestatia din comedia Silver Linings Playbook.

Jennifer Lawrence: actrita s-a impiedicat pe scari de emotie la primul Oscar din cariera

Vizibil emotionata, actrita s-a impiedicat in rochie si a cazut in momentul in care a urcat pe scena pentru a-si primi premiul.

 

"Nu stati in picioare, stiu ca m-am impiedicat. Este uimitor. Le multumesc colegelor mele nominalizate, sunteti extraordinare. Ii multumesc echipei cu care am lucrat. La multi ani Emmanuelle" a spus actrita care la 22 de ani a luat primul Oscar. Lawrence a fost complet naucita si nu ii venea sa creada ca a luat Oscarul. Actrita n-a uitat ca azi e ziua lui Emmnuelle Riva, care a implinit 86 de ani si a fost nominalizata la aceeasi categorie.
 


 

Jennifer Lawrence este una dintre cele mai populare tinere actrite ale momentului impresionand in 2012 cu rolurile din The Hunger Games si  Silver Linings Playbook. Jennifer Lawrence s-a pregatit pentru rolul lui Tiffany  impreuna cu fratele ei, inainte de a da proba online pe Skype, in casa tatalui ei din Louisville, Kentucky. "Multe vedete de la Hollywood si-au dorit acest rol, insa Jennifer ne-a surprins pe toti. Ne-a lasat fara cuvinte. In ciuda varstei sale, este foarte inteleapta. Interpreteaza tot felul de roluri. Poate avea 30, 40 sau 20 de ani.” a declarat regizorul David O Russell .
 


 

 
Silver Linings Playbook spune povestea lui Pat (Bradley Cooper) fost profesor de liceu, care a petrecut 4 ani intr-o clinica destinata tratarii bolilor nervoase dupa ce a fost inselat si parasit de sotia lui, Nikki.Dupa externare se muta inapoi in casa parintilor, hotarat sa-si reconstruiasca viata si sa devina barbatul dorit dintotdeauna si sa-si recucereasca fosta sotie. Totul se schimba insa cand o cunoaste pe Tiffany (Jennifer Lawrence) o tanara vaduva care sufera de o depresie severa cauzata de moartea sotului. Afectiunile mintale cu care se confrunta amandoi ii apropie pe Tiffany si Pat, care devin prieteni si incep sa aiba sentimente profunde unul fata de altul.



Jennifer a fost descoperita de agenti in New York City, la varsta de 14 ani. Inainte de a deveni actrita a fost majoreta si model, a jucat hochei de camp si softball. In primavara anului 2004, ea a calatorit la New York si a avut cateva castinguri cu agentiile de modeling din care facea parte. Dupa ce a parasit agentia, Jen a fost reperata de un agent in timpul filmarii unui spot pentru brandul H & M.A

intrat in atentia tuturor cu rolul lui "Ree Dolly" in „Winter's Bone” (2010). Lansat la inceputul anului 2010, filmul a castigat Marele Premiu al Juriului la Festivalul de Film Sundance iar Jennifer s-a ales cu o nominalizare la Oscar.  Jennifer Lawrence a lucrat alaturi de Jodie Foster si Mel Gibson in drama "The Beaver" lansata in 2011.
 

 

Sursa foto: Getty


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies