marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Jennifer Lawrence si-a schimbat look-ul dupa ce a castigat Oscarul: actrita a fost pozata intr-o ipostaza controversata

Actrita Jennifer Lawrence se afla in vacanta in aceasta perioada. Imediat dupa ce a luat Oscarul pentru cea mai buna actrita in rol principal, actrita de 22 de ani si-a schimbat lookul si a plecat in vacanta. Insa, aceasta n-a scapat de papparazzi, care au pozat-o intr-un moment controversat, in care parea ca fumeaza o tigara cu marijuana.

Jennifer Lawrence si-a schimbat look-ul dupa ce a castigat Oscarul: actrita a fost pozata intr-o ipostaza controversata

 

Jennifer Lawrence a castigat premiul Oscar pentru cea mai buna actrita in rol principal, pentru prestatia din Silver Linings Playbook, la cea de-a 85-a gala de decernare a acestor distinctii, care a avut loc duminica noapte.

Devenita celebra gratie rolului din "Hunger Games/Jocurile Foamei", Jennifer Lawrence a plecat in Hawaii, unde a fost filmata in timp ce se relaxa alaturi de o prietena, scrie Daily Mail.
 

Castigatoarea premiului Oscar a fost surprinsa fara machiaj, fumand o tigara "suspecta" si savurand o sticla de vin. Imaginea a fost socanta pentru fani, care o stiu drept nefumatoare, iar unii dintre ei au comentat ca in imaginea actrita fumeaza  o tigara cu marijuana. Cei mai duri au scris ca asa se explica sirul de gafe pe care actrita l-a facut in ultimele luni, inclusiv la Oscar.

 



Jennifer Lawrence
a fost protagonista unui incident stanjenitor in timpul galei Premiilor Oscar. Ea s-a impiedicat in timp ce se indrepta spre scena pentru a-i fi inmanat trofeul si a cazut pe scari. inainte sa se ridice a fost vazuta tinandu-si capul in maini pentru un moment. Actorul Hugh Jackman s-a grabit sa o ajute, intinzandu-i mana pentru a o aduce in siguranta pe scena, unde a aparut agitata si vizibil emotionata in fata publicului.


Inainte sa isi inceapa discursul de acceptare a premiului, Jennifer a fost intampinata de ovatiile celor din audienta, care au aplaudat-o in picioare. "Va multumesc foarte mult", le-a spus actrita. "E o nebunie. Sunteti in picioare doar pentru ca am cazut si va simtiti prost. A fost rusinos".

 

 

Jennifer Lawrence este una dintre cele mai populare tinere actrite ale momentului impresionand in 2012 cu rolurile din The Hunger Games si  Silver Linings Playbook. Jennifer Lawrence s-a pregatit pentru rolul lui Tiffany  impreuna cu fratele ei, inainte de a da proba online pe Skype, in casa tatalui ei din Louisville, Kentucky. "Multe vedete de la Hollywood si-au dorit acest rol, insa Jennifer ne-a surprins pe toti. Ne-a lasat fara cuvinte. In ciuda varstei sale, este foarte inteleapta. Interpreteaza tot felul de roluri. Poate avea 30, 40 sau 20 de ani.” a declarat regizorul David O Russell .
 

Frumusetea ei a cucerit si casa de moda Dior a carei imagine este. O noua campanie de promovare pentru celebrul brand a fost lansata in aceste zile, iar actrita apare cu noua ei infatisare, dupa ce si-a vopsit parul brunet. Lawrence a fost si ea surprinsa de cum arata in imagini, dupa ce intr-un interviu acordat publicatiei Acces Hollywood, un reporter i-a aratat pictorialul: "Wow, nu imi vine sa cred ca sunt eu aici. Nu seman. Iubesc Photoshopul mai mult ca orice pe lume", a glumit actrita de 22 de ani.

 

 

 

 

 

 

Silver Linings Playbook spune povestea lui Pat (Bradley Cooper) fost profesor de liceu, care a petrecut 4 ani intr-o clinica destinata tratarii bolilor nervoase dupa ce a fost inselat si parasit de sotia lui, Nikki.Dupa externare se muta inapoi in casa parintilor, hotarat sa-si reconstruiasca viata si sa devina barbatul dorit dintotdeauna si sa-si recucereasca fosta sotie. Totul se schimba insa cand o cunoaste pe Tiffany (Jennifer Lawrence) o tanara vaduva care sufera de o depresie severa cauzata de moartea sotului. Afectiunile mintale cu care se confrunta amandoi ii apropie pe Tiffany si Pat, care devin prieteni si incep sa aiba sentimente profunde unul fata de altul.
 
 
 
Sursa foto: Getty

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies