marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Jennifer Lawrence, transformare spectaculoasa pe platourile de la Abscam Project: cum arata actrita premiata cu Oscar in noul ei film

Jennifer Lawrence apare complet transformata pe platourile noul ei film. Actrita s-a vopsit blonda si poarta o coafura in stilul anilor ’70 pentru noul proiect al regizorului David O. Rusell, numit provizoriu Abscam Project.

Jennifer Lawrence, transformare spectaculoasa pe platourile de la Abscam Project: cum arata actrita premiata cu Oscar in noul ei film

 

GALERIE FOTO Cele mai frumoase 30 de imagini din viata lui Jennifer Lawrence

 

Actrita de 22 de ani o va juca pe sotia lui Christian Bale in noul film. Melvin (Christian Bale) este un informator al FBI, implicat in numeroase scandaluri si aventuri amoroase, iar relatia dintre cei doi fiind una complicata. Marie, personajul lui Lawrence este o sotie nefericita, afectata de avand chiar si o tentativa de suicid.

“In acest film, toti actorii vor face lucruri pe care nu le-ati mai vazut facute de ei”, a declarat Rusell pentru Indiewire. Jennifer Lawrence lucreaza pentru a doua oara alaturi de David O. Rusell si Bradley Cooper, primul proiect fiind Silver Lining Playbook, care i-a adus actritei un Oscar pentru cel mai bun rol feminin in 2013.

 

 

 

Saptamana trecuta au aparut si primele imagini cu Christian Bale si Amy Adams pe platourile de filmare. Christian Bale s-a ingrasat considerabil pentru noul sau rol, si-a lasat parul mai lung, dar a afisat si un inceput de chelie. In Abscam Project, numit pana de curand American Bullshit, Christian Bale il va interpreta pe genialul escroc financiar Melvin Weinberg care alaturi de amanta si partenera sa la crime - Amy Adams - este obligat sa lucreze cu un agent FBI scapat de sub control - Bradley Cooper - pentru a pacali o serie de politicieni. In centrul povestii se afla si primarul din Camden, New Jersey - Jeremy Renner. Din distributie face parte si frumoasa, Jennifer Lawrence, care va juca rolul nevestei lui Christian Bale.

 

 

 

Dupa ceremonia de decernare a Oscarurilor, actirta a inceput filmarile la The Hunger Games: Catching Fire in Hawaii,  apoi s-a mutat pana in Boston, Massachusetts, unde filmeaza pentru Abscam Project.

Abscam Project este un thriller politic regizat de David O. Russell (dupa un scenariu de Eric Singer) care se va concentra pe un complicat caz de coruptie din anii ’70, cu ramificatii in Congresul SUA. Atunci 31 oficiali guvernamentali suspectati de acte de coruptie si trafic de influenta au fost cercetati penal, iar 11 dintre ei fiind pusi sub acuzare. Din productie mai fac parte Bradley Cooper, Amy Adams si Jeremy Renner.

 

 


Jennifer Lawrence este una dintre cele mai populare tinere actrite ale momentului impresionand in 2012 cu rolurile din The Hunger Games si  Silver Linings Playbook. Jennifer Lawrence s-a pregatit pentru rolul lui Tiffany  impreuna cu fratele ei, inainte de a da proba online pe Skype, in casa tatalui ei din Louisville, Kentucky. "Multe vedete de la Hollywood si-au dorit acest rol, insa Jennifer ne-a surprins pe toti. Ne-a lasat fara cuvinte. In ciuda varstei sale, este foarte inteleapta. Interpreteaza tot felul de roluri. Poate avea 30, 40 sau 20 de ani.” a declarat regizorul David O Russell .
 

Actrita a reusit sa impresioneze pe toata lumea cu interpretarea ei din Silver Linings Playbook, unde joaca rolul unei tinere vaduve care sufera de o depresie severa cauzata de moartea sotului. Alaturi de Bradley Cooper, cei doi incearca sa treaca peste afectiunile mintale pe care le au amandoi si  devin prieteni si incep sa aiba sentimente profunde unul fata de altul. Silver Linings Playbook a primit 8 nominalizari la Oscar si a castigat o statueta pentru cea mai buna actrita in rol principal.

 

 

Sursa foto: Splash


 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies