marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Jennifer Lopez s-a cuplat cu barbatul anului 2011. Cele mai hot 5 cupluri din aceasta vara

Actorul de 36 de ani, Bradley Cooper, fostul iubit al lui Renée Zellweger este ultima cucerire a cantaretei/ actritei Jennifer Lopez.

Jennifer Lopez s-a cuplat cu barbatul anului 2011. Cele mai hot 5 cupluri din aceasta vara

Numit de cei de la Revista GQ barbatul anului, Bradley Cooper a fost fotografiat in timp ce o scotea la o cina romantica pe Jennifer Lopez, scrie www.people.com.

Actorul din Hangover care in martie s-a despartit de Renee Zellweger a mai fost implicat in relatii cu actritele Olivia Wilde si Jennifer Aniston. Cooper a terminat recent filmarile la drama The Word unde joaca alaturi de Zoe Saldana si Olivia Wilde si care spune poveste unui scriitor care isi asuma munca unui coleg de breasla si este nevoit sa plateasca un pret urias pentru asta.

Jennifer si Bradley nu fac singurul cuplu hot al momentului in lumea actorilor: la festivalul de la Toronto, George Clooney si actrita Stacy Keibler au fost vazuti pentru prima data in public impreuna iar saptamana trecuta Jessica Biel s-a impacat cu Justin Timberlake. Vezi aici galerie foto cu cele mai hot cupluri ale verii!


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies