marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Jennifer Lopez va juca intr-un film inspirat de drama minerilor chilieni din 2010, alaturi de Antonio Banderas si Martin Sheen

Cantareata si actrita Jennifer Lopez va juca, alaturi de Antonio Banderas, intr-un film inspirat din drama celor 33 de mineri chilieni care au reusit sa supravietuiasca dupa ce au ramas blocati intr-o mina din desertul Atacama, timp de peste doua luni, in 2010.

Jennifer Lopez va juca intr-un film inspirat de drama minerilor chilieni din 2010, alaturi de Antonio Banderas si Martin Sheen

Filmul "Los 33", produs de Mike Medavoy, spune povestea celor 33 de mineri ramasi captivi in subteran timp de 69 de zile in 2010 si prezinta misiunea de salvare a acestora, informeaza billboard.com.


Acesta va fi primul rol major pentru Jennifer Lopez dupa cel din thrillerul de actiune "Parker" din acest an, in care artista a jucat alaturi de Jason Statham.


Martin Sheen, Antonio Banderas si actorul brazilian Rodrigo Santoro vor juca si ei in "Los 33".Patricia Riggen va regiza filmul "Los 33", pe baza unui scenariu scris de Mikko Alanne si Jose Rivera. Filmarile vor debuta in toamna acestui an in Chile.

 

 


Cei 33 de mineri chilieni au ramas 69 de zile blocati in subteran, la o adancime de peste 700 de metri, intr-o mina din San José, aflata la o distanta de 800 de kilometri in nordul capitalei Santiago de Chile. Ei au reusit sa supravietuiasca prin rationalizarea portiilor de alimente pe care le aveau asupra lor si au fost salvati in urma unei operatiuni spectaculoase, printr-un tunel care are o lungime de 622 de metri.

 


De cand a devenit cunoscuta, in anii 1990, cu rolul din sitcomul "In Living Color", Jennifer Lopez a devenit un star de talie mondiala, remarcandu-se in filme precum "Maid in Manhattan", cu rolul de jurat al emisiunii-concurs "American Idol" si cu numeroase albume pop care s-au vandut in peste 75 milioane de copii.

 


Jennifer Lopez este si o femeie de afaceri cu un simt antreprenorial dezvoltat, artista lansandu-si propria companie de productie, o linie vestimentara si o gama de parfumuri. In 2012, Jennifer Lopez a ocupat primul loc in topul celor mai bine platite vedete de la Hollywood, intocmit de revista Forbes, cu venituri de 52 de milioane de dolari.

 


Sursa foto: Getty


 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies