marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Jeremy Renner s-a accidentat pe platourile de la The Avengers

Mai este o luna pana la lansarea extravagantului film The Avengers. Regizorul Joss Whedon a dezvaluit recent ca unul dintre numeroasele staruri ale productiei Jeremy Renner s-a accident in timpul filmarilor.

Jeremy Renner s-a accidentat pe platourile de la The Avengers

Pentru rolul din The Avengers, in care-l joaca pe Hawkeye, actorul Jeremy Renner s-a pregatit intens, timp de 6 saptamani, dar a tinut minte sfatul oferit de Tom Cruise pe durata filmarilor de la Mission Impossible: Ghost Protocol. "Din moment ce iti faci singur cascadoriile, nu exista o doua sansa, asa ca trebuie sa fii harnic si atent sa nu te ranesti".

Joss Whedon, regizorul filmului The Avengers, l-a laudat pe Renner despre care a spus ca "este un luptator genial, scenele sale de lupta sunt bestiale: este precis, curajos, insa a avut si momente in care durerile l-au invins si efectiv nu mai putea filma, asa ca am amanat pentru urmatoarele saptamani acele scene. In timp ce filma o scena de lupta s-a intors prost si si-a lezat un muschi al spatelui."
 

Din pacate, actorul a suferit cateva accidente si  in timp ce filma la The Bourne Legacy: s-a ranit la picior si a ajuns la urgenta si s-a lovit rau la umar.  Renner este unul dintre cei 6 super eroi ai peliculei The Avengers alaturi de "Iron Man" Downey Jr., Samuel L. "Nick Fury" Jackson, Chris "Captain America" Evans, Mark "The Hulk" Ruffalo, Chris "Thor" Hemsworth si Scarlett "Black Widow" Johansson.


The Avengers  este realizata de Marvel Studios si Paramount Pictures si are un buget de peste 200 de milioane de dolari.  Celebra companie Industrial Light & Magic s-a ocupat de efectele speciale iar filmul ajunge in cinematografe pe 4 mai, in Romania.



Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies