marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Jessica Alba impresioneaza cu corpul perfect pe coperta Entertainment Weekly: actrita a dezvaluit cum a revenit dupa 9 ani in rolul dansatoarei Nancy in Sin City: A Dame To Kill For

Se apropie sezonul verii, adica momentul in care blockbusterul si femeile frumoase vor invada cinematograful. Jessica Alba va reveni in vara asta pe ecrane in Sin City: A Dame To Kill For si reia rolul Nancy Callahan, cunoscuta din filmul original.

Jessica Alba impresioneaza cu corpul perfect pe coperta Entertainment Weekly: actrita a dezvaluit cum a revenit dupa 9 ani in rolul dansatoarei Nancy in Sin City: A Dame To Kill For

 

Acum 9 ani, Jessica Alba cucerea publicul masculin cu miscarile ei de dans in celebra scena de striptease din Sin City. In acest timp, actrita a nascut doi copii, insa acum demonstreaza ca arata la fel de bine si ca inca este una dintre cele mai frumoase femei din lume. Actrita de 33 de ani apare doar in costum de baie pe coperta revistei Entertainment Weekly.

 

 

 

 

 

 

Aceasta a vorbit despre revenirea sa in lumea Sin City si cat de schimbat este personajul ei acum. "In primul film, ea era mult mai naiva. Ignoranta era o binecuvantare. Insa acum nu mai e vorba despre asa ceva. Am vrut sa fac tranzitia de la o femeie victima la o femeie care este in control asupra vietii si povestii ei." a declarat Alba pentru Entertainment Weekly.

 

 

 

 

Dupa ce si-a intemeiat o familie, actrita s-a concentrat mai mult pe cresterea celor doua fetite, dar a dezvoltat si o companie de succes, Honest Company, care a transformat-o in multi milionara. Ea a vorbit si despre cum s-a schimbat statutul de sex simbol pe care il avea cand s-a lansat originalul Sin City. "Atunci, eram bucuroasa, flatata si entuziasmata de tot ce mi se intampla. Primeam cu bucurie toate lucrurile care mi se intamplau, dar aveam si o oarecare teama. Acum, nu mai am acest sentiment".

 

 

Jessica a mai spus ca de cand a devenit mama, viata ei s-a schimbat si a devenit mai puternica. "Am incetat sa imi mai doresc sa fiu perfecta. Odata cu varsta, vine si intelepciunea si acum ca mama, sanatatea este cea mai importanta. E mai bine sa fii echilibrat decat sa incerci sa fii perfect".

 

Actiunea din Sin City 2: A Dame To Kill va avea loc inainte, dupa si in timpul evenimentelor din primul film si va incalca toate regulile unui sequel sau prequel. Pe langa vechea distributie, alte nume noi impresionante pe care regizorul Robert Rodriguez a reusit sa le aduca sunt Joseph Gordon-Levitt si Rosario Dawson.
 

Robert Rodriguez a confirmat faptul ca in film vor juca nume noi ca Joseph Gordon-Levitt. Jeremy Piven, Juno Temple, Ray Liotta, Josh Brolin, Christopher Meloni, Dennis Haysbert, alaturi de nume celebre din primul film ca Benicio Del Toro, Rosario Dawson, Clive Owen si Michael Madsen. De asemenea, Jessica Alba si Mickey Rourke au anuntat ca isi vor relua rolurile din filmul "Sin City" (2005).

 


Sin City: A Dame To Kill For se va lansa in SUA pe 22 august 2014.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies