marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Trailer pentru Sin City: A Dame To Kill For: Jessica Alba recreeaza celebra scena de dans, Eva Green si Joseph Gordon-Levitt impresioneaza cu noile personaje din film

Unul dintre cele mai asteptate filme din acest an si-a lansat primul trailer. Sin City: A Dame To Kill For este continuarea filmului celebru Sin City si este regizat de acelasi Robert Rodriguez. Pe langa vechile staruri apar si nume noi ca Joseph Gordon-Levitt sau frumoasa Eva Green.

Trailer pentru Sin City: A Dame To Kill For: Jessica Alba recreeaza celebra scena de dans, Eva Green si Joseph Gordon-Levitt impresioneaza cu noile personaje din film

Primul trailer pastreaza aura de mister din jurul filmului, neoferind prea multe detalii, insa fanii primului film au ocazia sa o vada din nou pe Jessica Alba in celebrele scene de dans. Actrita de 32 de ani a uimit in urma cu 9 ani, atunci cand s-a lansat primul film. Ea revine in rolul Nancy Callahan si arata mai bine ca niciodata, cu toate ca intre cele doua filme, ea nascut doi copii.  Alba arata la fel de bine ca si in primul film, cu o silueta de invidiat. Intr-un corset stramt si o peruca neagra, actrita este neschimbata, chiar daca au trecut 9 ani intre cele doua filme.
 

 

 

Insa, supriza vine din partea actorului Joseph Gordon-Levitt care apare destul de mult in trailer, aducand un nou personaj in universul filmului. La fel ca si prima parte, pelicula care are la baza a doua serie de benzi desenate create de Frank Miller. In trailr apare si Marv, dar si frumoasa Eva Green, femeie fatala in numele careia se vor produce crime.

 

 

 


In urma cu cateva luni, Jessica Alba spunea ca se teme de modul in care arata pentru ca are multe scene de dans in film si trebuie sa se expuna. "Am invatat foarte multe coreografii noi. Voi dansa mai mult decat in primul film" , a declarat Jessica Alba care initial a insistat ca o dublura sa filmeze in locul ei scenele de striptease din film. Actrita a dezvaluit in Vulture ca a avut nevoie de 3 luni pentru a se pregati de acest rol: "A fost o adevarata nebunie. A fost foarte greu si veti vedea de ce." Vedeta a nascut anul trecut al doilea copil si era ingrijorata de modul in care arata.

 

Filmul trebuia lansat initial in 2013, insa producatorii au decis sa amane premiera pentru vara lui 2014. Sin City: A Dame To Kill For se va lansa in cinemtografe pe 22 august 2014.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies