marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Jessica Chastain: actrita l-a ucis pe Arnold in box-office si joaca in doua dintre cele mai urmarite filme din America

Primul rol principal al lui Arnold Schwarzenegger dupa 10 ani i-a adus laude din partea criticilor, insa The Last Stand n-a reusit sa o bata in box-office pe cea mai puternica femeie a momentului: Jessica Chastain. Actrita conduce box-office-ul american cu doua filme in care rol principal, horrorul Mama si Zero Dark Thirty, filmul care a pus pe jar America.

Jessica Chastain: actrita l-a ucis pe Arnold in box-office si joaca in doua dintre cele mai urmarite filme din America

 

Noul horror al celor de la Universal, Mama, produs de Guilermo del Toro si cu Jessica Chastain in rol principal, a debut in SUA direct pe primul loc si a fost lider vineri seara cu incasari de 10 milioane de dolari. Pe locul 2 s-a aflat tot Jessica Chastain, cu Zero Dark Thirty, filmul care a aprins spiritele in America, despre misiunea de capturare si ucidere a lui Osama bin Laden. Zero Dark Thirty ar putea incheia weekendul cu 18 milioane de dolari in plus.
 

 

The Last Stand, filmul exploziv care il aduce pe Terminatorul Arnold in rol principal dupa o pauza de 10 ani, n-a facut incasarile pe care le asteptau producatorii. In prima zi, filmul lui Arnold a strans doar 2 milioane  de dolari.



 

Denumit cel mai infricosator film al anului 2013, Mama se anunta inca de pe acum a fi una dintre productiile care isi merita numele dat de siteurile de specialitate. Filmul ii aduce in prim plan pe  Annabel (Jessica Chastain) si Lucas (Nikolaj Coster-Waldau).


Cei doi au hotarat sa ia acasa doua fete care timp de cinci ani au crescut in salbaticie dupa ce parinti lor a murit, fara a stii secretul macaru pe care il ascund. Filmul este produs de Guillermo del Toro si este regizat de Andres Muschietti. Filmul este produs de Toma78 si Demilo Productions. Mama are la baza un scurtmetraj omonim regizat tot de Andres Muschietti in 2008.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies