marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Jessica Chastain aduce cel mai inspaimantator film al anului: vezi primele imagini din horrorul Mama, produs de Guillermo del Toro

Jessica Chastain schimba registrul dramelor impresionante si aduce cel mai infricosator film al anului, asa cum l-au numit cei de la huffingtonpost.com. Primele imagini din horrorul Mama le-au dat fiori fanilor.

Jessica Chastain aduce cel mai inspaimantator film al anului: vezi primele imagini din horrorul Mama, produs de Guillermo del Toro

Mama este un horror care  se centreaza pe povestea a doua fete tinere care traiesc in salbaticie timp de cinci ani, dupa ce parintii lor sunt ucisi. Annabel (Jessica Chastain) si Lucas (Nikolaj Coster-Waldau) decid sa ia la ei si sa le creasca, insa decizia lor le va schimba vietile, fetitele ascunzand un secret macabru.


Filmul este produs de Guillermo del Toro si este regizat de Andres Muschietti. Filmul este produs de Toma78 si Demilo Productions.


 

Mama are la baza un scurtmetraj omonim regizat tot de Andres Muschietti in 2008.

 

Pentru acest rol, Jessica Chastain a trecut printr-o transformare spectaculoasa, iar fanii abia au recunoscut-o. In film, actrita a renuntat la parul roscat si a ales un look mai gotic, cu parul negru, tunsa scurt si un machiaj strident, aducand aminte de personajul Lisbeth Salander in seriile The Girl With The Dragon Tattoo.

 

In ultimii doi ani, Jessica Chastain a reusit sa devina cea mai cautata actrita de la Hollywood, desi cu cativa ani in urma i se spunea ca e urata si nu i se oferea nici o sansa in industria cinematografica.

 

Absolventa a celebrului Institut de Muzica si Arte Juilliard din New York, actrita a luat cu asalt marele ecran in 2011 cu 7 filme in care apare alaturi de actori de senzatie ca Brad Pitt, Al Pacino, Ralph Fiennes sau Vanessa Redgrave si a pregatit alte 6 filme pentru 2012.

 

 

 


Doua dintre filmele lansate anul trecut: Tree of Life si The Help au devenit succese imediate, primul a luat chiar marele premiu la Festivalul de la Cannes iar criticii nu au mai contenit cu laude la adresa actritei.


Pana in 2010 se lauda cu aparitii episodice in seriale mai mult sau mai putin cunoscute. Dupa ce a fost nevasta lui Brad Pitt in Tree of Life a lui Terrence Malick si a facut parte din distributia feminina alaturi de Emma Stone in drama istorica de mare succes The Help, actrita care danseaza de la 13 ani a fost personal aleasa de Al Pacino pentru rolul lui Salome in reinterpretarea piesei controversate si interzise a lui Oscar Wilde.

"Primul lucru pe care Al Pacino mi l-a zis a fost <De ce ar trebui sa te cunosc> iar al doilea< Vreau sa te vad dansand>" a povestit actrita intr-un interviu in The Guardian. "M-am ridicat imediat si am inceput sa dansez fara muzica. Cand esti pe o scena cu Al Pacino toata lumea vrea sa te vada. Asa am inceput sa obtin auditii pentru filme."

 

 

 

Din acel moment, cariera ei a explodat si a reusit sa devina cea mai cautata actrita de la Hollywood. In 2012, Chastain a jucat in Lawless, o drama plasata in perioada Prohibitiei, alaturi de Tom Hardy, Shia LaBeouf, Gary Oldman si Guy Pearce, iar la finalul anului va putea fi vazuta in drama Zero Dark Thirty, despre capturarea lui Osama bin Laden,  regizata de Kathryn Bigelow.

 

Horrorul Mama urmeaza sa fie lansat in cinematografele din SUA pe 18 ianuarie 2013.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies