marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Jigniri la Globurile de Aur: John Travolta e un scientolog homosexual

Ca la orice mare eveniment, si laGloburile de Aur au existat momente mai putin placute pentru participanti. La gala de anul acesta, vinovat pentru nemultumirile actorilor prezenti a fost chiar prezentatorul, comediantul Ricky Gervais.

Jigniri la Globurile de Aur: John Travolta e un scientolog homosexual

Inca de la discursul de inceput, Ricky a reusit sa irite cateva dintre vedetele prezente la gala din Beverly Hilton, Los Angeles.

Actorul britanic si-a inceput seara facand o gluma care il viza direct pe John Travolta.

Gervais a facut un mic comentariu legat de pelicula „I love you Phillip Morris”, in care joaca Jim Carrey si Ewan McGregor, insa cu referire indirecta la John Travolta.

Avem doi barbati heterosexuali care se prefac ca sunt homosexuali. Este vorba fix de situatia inversa a unui faimos scientolog”, a spus fara nicio retinere prezentatorul Globurilor de Aur.

Nici Charlie Sheen nu a scapat de comentariile acide ale comediantului.

Va fi o seara de petrecere, cu multa bautura sau echivalentul micului dejun pentru Charlie Sheen” ( actorul a fost arestat anul trecut la New York pentru distrugerea unei camere de hotel, dupa ce a petrecut o noapte cu un star porno), a glumit actorul britanic.

Triunghiul Bruce Willis – Demi Moore – Ashton Kutcher a fost un alt motiv de gluma. In momentul in care l-a chemat pe Willis pe scena, Gervais a spus: "Il chem acum pe scena pe tatal lui Ashton Kutcher”. (Kutcher e casatorit cu fosta sotie a lui Willis, Demi Moore, si este tatal vitreg al celor trei fiice ale actorului).

Pe stirileprotv.ro vezi toate glumele acide ale lui Ricky Gervais - VIDEO!


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies