marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Jim Carrey si Jeff Daniels, actorii care te fac sa razi cu lacrimi: cei doi apar intr-o noua imagine din Dumb and Dumber To

Cei de la Universal au publicat o noua imagine cu Jim Carrey si Jeff Daniels din "Dumb and Dumber To". Cei doi actori isi reiau rolurile din comedia nebuna cu care au cucerit milioane de fani.

Jim Carrey si Jeff Daniels, actorii care te fac sa razi cu lacrimi: cei doi apar intr-o noua imagine din Dumb and Dumber To

Continuarea comediei de succes din 1994 va abea loc cu 20 de ani inainte de evenimentele din filmul original. Povestea ii aduce in prim plan pe cei doi tantalai, Lloyd (Jim Carrey) si Harry (Jeff Daniels).

In noua productie, Jim Carrey si Jeff Daniels vor putea fi vazuti in incercarea lor de a gasi un rinichi potrivit pentru transplantul de care are nevoie fiica nelegitima a lui Jeff Daniels. Producatorii filmului vor fi Brad Krevoy, Steve Stabler, Charlie Wessler si Bradley Thomas.

 

In noua imagine lansata, cei doi actori apar facand dus, intr-o ipostaza hilara, asa cum si-au obisnuit deja fanii.

 

 

 

Filmul ii mai are in distributie Rob Riggle, Kathleen Turner, Laurie Holden, Cam Neely si va include aparitii cameo cu mai multe celebritati, printre care si Jennifer Lawrence, starul seriei The Hunger Games, care s-a declarat o fana infocata a comediei originale.

 

 

Dumb and Dumber este filmul care l-a facut pe Jim Carrey un adevarat star de comedie: actorul a incasat un salariu de 7 milioane de dolari pentru rolul din 1994, adica jumatate din bugetul de productie al filmului. Comedia din 1994 a generat deja o continuare, "Dumb and Dumberer: When Harry Met Lloyd" (2003), dar in acel film nu a jucat nici Jim Carrey, nici Jeff Daniels, iar pelicula a fost uitata foarte repede de fanii filmului original. Dupa rolul din Dumb and Dumber, Jim Carrey a devenit un veritabil star al filmelor de comedie de la Hollywood, insa Jeff Daniels s-a orientat mai mult spre peliculele independente.

"Dumb and Dumber To" se va lansa in cinematografele din SUA pe 14 noiembrie 2014.
 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies