marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

jOBS: Trailer pentru filmul in care Ashton Kutcher se transforma in Steve Jobs. Cand va fi lansat in cinematografe

Cu doua luni inainte de lansarea oficiala, producatorii filmului jOBS au oferit publicitatii primul trailer.

jOBS: Trailer pentru filmul in care Ashton Kutcher se transforma in Steve Jobs. Cand va fi lansat in cinematografe

Ashton Kutcher, cel care va interpreta rolul co-fondatorului companiei Apple, apare in primele zile de facultate ale lui Steve Jobs, prezentand etapele si dificultatiile pe care le-a intampinat in crearea companiei.

 

Trailerul se incheie cu "unii vor vedea ce este posibil", in timp ce actorul recita celebrele citate ale autorului Jack Kerouac.

 

Ashton Kutcher, in varsta de 34 de ani a dezvaluit ca acest rol a fost "cel mai terifiant lucru pe care l-a facut in toata viata sa". Actorul il joaca pe fondatorul Apple, de la originile companiei in '70 pana la lansarea primului iPod in 2001. Un antreprenor in realitate, Kutcher spune ca il considera pe Steve Jobs un erou personal: "Este un tip care a esuat si a ajuns din nou pe cai mari. Fiecare dintre noi se poate asocia cu aceasta parte din viata sa."



Cu un scenariu scris de Matt Whiteley si o regie semnata de Joshua Michael Stern, pelicula "jOBS" prezinta 30 de ani din viata cofondatorului companiei Apple, din 1971 pana in anul 2000. Filmul va fi distribuit in America de Nord de compania Open Road Films, detinuta de lanturile de cinematografe AMC Entertainment si Regal Entertainment. 


Filmul arata si latura mai putin putin placuta a fondatorului Apple: Jobs tipa la angajati, ii deprecia si le vorbea foarte urat, a refuzat pensie alimentara pentru mama primului sau copil. 

 

Productia regizata de Joshua Michael Stern a fost primita cu reactii mixte de publicul de la Festivalul de Film de la Sundance. "La finalul filmului, publicul va sti despre Steve Jobs la fel de mult sau mai putin chiar ca inainte" au scris cei e la Collider. Cei de la revista Entertainment Weekly au fost impresionati de film: "jOBS este o biografie fascinanta a lui Steve Jobs, care te face sa-ti doresti mai mult". "Kutcher are avantajul ca seamana bine cu Jobs, insa ii recreaza cu fidelitate manierismele", a evidentiat si Hollywood Reporter laudand interpretarea actorului.

 

jOBS va ajunge in cinematografe in 16 august 2013.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies