marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Ashton Kutcher: actorul seamana izbitor cu Steve Jobs in prima imagine din filmul jOBS. Filmul va avea premiera la Festivalul Sundance

Ashton Kutcher este copia fidela a fondatorului imperiului Apple in prima imagine oficiala din pelicula biografica, jOBS.

Ashton Kutcher: actorul seamana izbitor cu Steve Jobs in prima imagine din filmul jOBS. Filmul va avea premiera la Festivalul Sundance


Dupa ce actorul a fost surprins in urma cu cateva luni in diferite ipostaze in timp ce filma pentru jOBS, producatorii au lansat si prima imagine oficiala cu Ashton Kutcher in rolul lui Steve Jobs.


Transformarea lui Kutcher pentru cel mai greu rol al sau de pana acum este spectaculoasa, actorul fiind copia fidela a lui Steve Jobs, care a murit anul trecut in octombrie.

Actorul de 34 de ani si-a lasat barba si parul lung pentru a semana cat mai mult cu fondatorul imperiului Apple. Fanii au fost impresionati de noile imagini, Kutcher reusind sa surpinda in detaliu mimica si gesturile lui Jobs. Kutcher apare imbracat in blugii si camasa sport, asa cum obisnuia Jobs sa apara in public.

Colegul sau de platou, actorul Josh Gad, care il interpreteaza pe Steve Wozniak, co-fondatorul Apple, a declarat ca este impresionat de transformarea lui Ashton Kutcher: "Ashton va ului multa lume in acest film. Interpretarea sa este fascinanta si o sa fiti uimiti de transformarea sa. Cred ca daca semana si mai mult cu Steve Jobs, ar fi fost tulburator pentru toti si nefiresc" a spus acesta pentru US Weekly.

 

 


Un fan al lui Steve Jobs, actorul a fost atat de decis in a impresiona cu acest rol incat nu a iesit din pielea personajului in toata perioada de filmare. "Ashton Kutcher nu a fost foarte dragut pe platourile de filmare. Din contra a fost chiar rautacios de multe ori cu membrii echipei" a declarat o sursa din echipa de productie a filmului pentru RadarOnline. Vestea vine sa-i linisteasca pe cei care se temeau ca filmul jOBS va fi prea elogios la adresa lui Steve Jobs, trecand peste partile lui negative.

"Steve Jobs a schimbat pentru totdeauna modul in care vedem lumea astazi, asa ca filmul va fi intunecat, cinstit si lipsit de compromisuri" a povestit Kutcher. Inca din vara, cand au inceput filmarile, pelicula i-a intrigat pe cinefili, care sunt curiosi sa vada cum se va descurca actorul intr-un rol complex. "jOBS" va putea fi vazut prima data in cadrul Festivalului de Film de la Sundance, ce se va desfasura intre 17-27 ianuarie 2013, in Utah.

Directorul festivalului, Trevor Groth a dezvaluit de ce a ales acest film sa incheie prestigiosul eveniment: "jOBS va incheia festivalul in cadrul serii dedicate premierelor si documentarelor, in cadrul careia spectatorii au ocazia sa vada interpretari excelente ale unor oameni extraordinari. Iar jOBS este un film care ii va inspira pe multi. Sa vezi ce a reusit acest om vizionar ramanand fidel principiilor sale este un lucru care cred ca le va oferi speranta multor oameni" a declarat Groth intr-un comunicat oficial.

Filmul se va axa pe activitatea acestuia in cadrul companiei Apple, din 1971 pana in 2000. Distributia filmului ii mai cuprinde pe Matthew Modine, Dermot Mulroney, James Woods si Josh Gad.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies