marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Katniss continua revolta in box-office. The Hunger Games: Mockingjay Part 1 este in continuare lider in SUA, cu incasari spectaculoase

Filmul "Jocurile foamei: Revolta - Partea I", al treilea din franciza de succes "Hunger Games", s-a mentinut pe primul loc in box office-ul nord-american, cu incasari de 56,87 milioane de dolari, de vineri pana duminica, in al doilea weekend de difuzare.

Katniss continua revolta in box-office. The Hunger Games: Mockingjay Part 1 este in continuare lider in SUA, cu incasari spectaculoase

Al treilea film din seria The Hunger Games, Mockingjay Part 1, a fost lider de box-office si in weekendul imediat de dupa Ziua Recunostintei.  Cu incasari de 82 de milioane de dolari, Hunger Games a fost mult peste alte doua debutante in acest weekend: comedia "Horrible Bosses 2" si "The Penguins of Madagascar". Comedia cu Jennifer Aniston si Jason Sudeikis a strans doar 15.7 milioane de dolari si s-a clasat pe locul 5. 

 

 

"Jocurile foamei: Revolta - Partea I/ The Hunger Games: Mockingjay - Part 1" continua povestea lui Katniss Everdeen (Jennifer Lawrence), care se recupereaza dupa extenuantele Jocuri ale Foamei si devine un simbol al sperantelor oamenilor din tinutul Panem, populatie aflata in continuare sub tirania Capitoliului. De aceasta data, Kantiss va avea o surpriza legata de Peeta Mellark (Josh Hutcherson), care, dupa ce a fost rapit la finalul filmului precedent, va reaparea intr-o postura neasteptata. Filmul este regizat de Francis Lawrence si ii are in distributie pe Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson, Liam Hemsworth, Woody Harrelson, Donald Sutherland, dar si pe regretatul actor Philip Seymour Hoffman, potrivit boxofficemojo.com.

 

 

 

Animatia "Pinguinii din Madagascar/ The Penguins of Madagascar", regizata de Simon J. Smith, Eric Darnell, a debutat pe locul al doilea in box office-ul nord-american, cu incasari de 25,8 milioane de dolari. Filmul, care ii are ca protagonisti pe amuzantii si inteligentii pinguini ce au aparut in franciza "Madagascar" si sunt vedetele propriului serial de desene animate, ii aduce pe marile ecrane pe amuzantii Skipper (Capitanul, n.r.) si Kowalski, Rico si Private (Soldatul, n.r.) care se aliaza cu organizatia sub acoperire The North Wind (Vantul nordic, n.r.), reprezentata de un agent secret a carui voce este redata de actorul britanic Benedict Cumberbatch, pentru a-l opri pe maleficul Dr. Octavius Brine de la a distruge lumea. Vocea personajului negativ este asigurata de John Malkovich.

 


Galerie foto


Modifică setările cookies