marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Trailer final pentru The Hunger Games - Mockingjay Part 1: "If we burn, you burn with us". Imaginile asteptate de milioane de fani

Jennifer Lawrence reuseste inca o data sa ii captiveze pe fani in trailerul final pentru "The Hunger Games: Mockingjay Part 1".

Trailer final pentru The Hunger Games - Mockingjay Part 1: If we burn, you burn with us . Imaginile asteptate de milioane de fani

Intitulat "Burn", trailerul final al productiei lui Francis Lawrence impresioneaza printr-o multime de scene in care exploziile, focurile de arma si cladirile in flacari se afla in prim plan, anuntand o lupta crancena.


In plus, Katniss Everdeen, personaj interpretat de Jennifer Lawrence, apare mai deteminata si mai insetata de razbunare ca niciodata in noile imagini. "If we burn, you burn with us" este replica spusa de Katniss din care publicul poate deduce intensitatea si amploarea rebeliunii care este pe cale sa inceapa. 



In The Hunger Games: Mockingjay Part 1, Katniss va deveni liderul rebelilor impotriva Capitoliului, incercand sa aiba loialitatea si increderea in cei din jur. Regizorul Francis Lawrence a dezvaluit ca acum va fi un moment stresant pentru eroina. "Va trece printr-un moment critic, in care abia va mai face fata situatiei. Este foarte neincrezatoare in cei din jur, se simte ranita si mintita. Este foarte fragila si foarte furioasa".


The Hunger Games: Mockingjay Part 1 a fost impartit in doua parti. Prima parte se va lansa pe 21 noiembrie 2014, iar ultimul film al francizei se va lansa pe 20 noiembrie 2015.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies