marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Jodie Foster e de nerecunoscut in prima imagine din Elysium, unul dintre cele mai asteptate SF-uri ale anului

Actrita Jodie Foster debuteaza in prima imagine din Elysium, primul film al regizorului Neill Blomkamp dupa District 9, lansat in 2009.

Jodie Foster e de nerecunoscut in prima imagine din Elysium, unul dintre cele mai asteptate SF-uri ale anului


2013 este anul SF-urilor la cinema, iar Elysium este categoric printre cele mai asteptate filme de acest gen. Jodie Foster este aproape de nerecunoscut, tunsa scurt si vopsita blond in rolul Secretarei Rhodes, un personaj futuristic, plasat in anul 2159, atunci cand se petrece actiunea filmului.


Elysium se anunta un film mai mult decat interesant. Numit de Neill Blomkamp un science-fiction original si foarte violent, actiunea filmului este plasata intr-un viitor in care exista doua clase sociale: cei foarte bogati, care locuiesc pe o statie spatiala imaculata si construita de mana omului denumita Elysium, in timp ce restul oamenilor, care traiesc pe o planeta Pamant suprapopulata si in ruina.



 


Sharlto Copley este personajul negativ al filmului, pe numele sau Kruger, un angajat al Secretarei Rhodes (Jodie Foster), membru al Fortelor Speciale, insarcinat sa se ocupe de probleme de stat ce nu pot fi rezolvate pe calea diplomatiei.


Filmul a fost tinut intr-un mare mister de producatori iar presa a aflat putine detalii despre el, lucru care i-a intrigat pe fanii regizorului. Potrivit IMDb.com filmul produs de Sony Pictures are un buget de 100 de milioane de $. Scris si regizat de Neill Blomkamp, Elysium ii are in distributie pe Jodie Foster, Matt Damon, Sharlto Copley, Alice Braga, Wagner Moura, William Fichtner si Diego Luna. Elysium are premiera in SUA pe 9 august 2013.


 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies