marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Joe Manganiello, cel mai sexy burlac din 2014: ascensiunea spectaculoasa a starului din True Blood

Actorul american Joe Manganiello, interpretul varcolacului Alcide din serialul de televiziune "True Blood", a fost desemnat, marti, cel mai sexy celibatar pe anul 2014 de editorii publicatiei People.

Joe Manganiello, cel mai sexy burlac din 2014: ascensiunea spectaculoasa a starului din True Blood


"Am origini siciliene", a declarat actorul pentru publicatia People. "Sunt pasionat. Sunt o persoana patimasa. Daca nu iti place un lucru condimentat, atunci poate nu sunt pentru tine", a completat acesta, informeaza site-ul revistei. Pe locul 2 s-a aflat Jared Leto, castigator al premiului Oscar in acest an si solistul trupei 30 Seconds To Mars.

 

 

 

"Cred ca dragostea nebuna de la inceput se transforma in nevoie. Chris Rock mi-a spus asta", a declarat actorul, care urmeaza sa-si reia rolul de stripper in continuarea filmului "Magic Mike". De asemenea, vedeta a spus ca cel mai mult apreciaza la o femeie mirosul. "Este amuzant. Acum interpretez rolul unui varcolac. Este ceva cu mirosul de pe gatul femeii. Ahhhh. Este raiul", a mai spus Manganiello.
 

Dupa ce a terminat liceul, acesta a aterizat in Los Angeles, direct la auditie pentru rolul lui Peter Parker in primul film Spider-Man, al lui Sam Raimi. Este evident ca n-a obtinut rolul, ci doar o aparitie mica in film si timp de 6 luni a fost bodyguard-ul actorului rapper, Tyresse Gibson.
 

 

"Cand faci aceste job-uri incepi sa prinzi cum se comporta starurile, actorii, ce fac in public si cum ii trateaza pe ceilalti, mai ales pe un tip platit cu 10 dolari pe ora. Am vazut multe lucruri care nu mi-au placut si care nu erau corecte conform educatiei pe care am primit-o. " a spus Manganiello.
 

 

 

Au trecut cativa ani pana cand Manganiello s-a facut remarcat: "Am facut niste tampenii cand avea vreo 20 de ani. Si de multe dintre ele nu sunt deloc mandru. " Cel mai mult l-a afectat perioada in care a lucrat in celebrul  club de muzica trance, The Palace, care nu era deloc ocolit de drogati si traficul cu droguri.

 

Actorul a mai spus ca n-ar vrea sa le impartaseasca fanilor amintiri din trecutul sau: "Nu pot sa spun ca plang, dar imi e foarte greu sa imi aduc aminte de unele momente din viata mea. A fost un drum chinuitor pana sa ajung aici, dar macar am invatat ce trebuie si ce nu trebuie apreciat." a spus Manganiello.


 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies