marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Joe Manganiello, de la bodyguard la un super star in devenire. Actorul la care toate femeile se vor uita in Magic Mike: A trebuit sa renunt la bautura. Daca as fi continuat, azi eram un nimeni

Vara asta se anunta a fi una fierbinte si plina de umor. Cei mai sexy barbati de la Hollywood se dezbraca aproape de tot (daca nu chiar de tot) in Magic Mike, filmul lui Steven Soderbergh despre lumea stripperilor masculini, inspirat chiar de experienta de viata a actorului principal Channing Tatum. Insa, un alt actor din distributie a atras atentia fanelor si cinefililor, Joe Manganiello, cunoscut pentru rolul varcolacului Alcide din True Blood.

Joe Manganiello, de la bodyguard la un super star in devenire. Actorul la care toate femeile se vor uita in Magic Mike: A trebuit sa renunt la bautura. Daca as fi continuat, azi eram un nimeni


CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO

 

La 35 de ani, drumul catre succes al lui Joe Manganiello abia a inceput. Tarziu, dar cu noroc se pare, pentru ca in acest moment tot mai multa atentie se indreapta catre actorul din True Blood, pe care toate femeile asteapta sa-l vada cum se dezbraca in Magic Mike.

 

In Magic Mike, Joe Manganiello joaca rolul stripper-ului Big Dick Richie. Dintre toti actorii, printre care Matthew McConaughey, Alex Pettyfer, Channing Tatum, se pare ca doar Joe Manganiello este singurul aproape de o scena nud frontala.  Actorul era singurul care nu era stanjenit de natura filmului.


"Noi ne uitam unul la altul si radeam. Insa Joe Manganiello era singurul serios si gata mereu de scenele mai puternice. Era tot timpul in pielea personajului si ne spunea  <Hai s-o facem!>" a declarat Tatum.

 

In interviul acordat celor de la Daily Beast, Manganiello a marturisit ca filmarile au fost nebune si distractia a intrecut orice asteptari, mai ales pentru fete: "Fetele care erau in figuratie s-au distrat cel mai tare, o luasera putin razna. La un moment dat i-au rupt chilotii tanga pe de Matthew McConaughey, iar el a fost nevoit sa se acopere si sa termine scena de filmat, iar una dintre ele a trecut putin peste ceea ce era in script si a facut niste miscari nebune intr-o scena". a spus actorul de 35 de ani.

 

 



 

Drumul catre celebritate a venit mai greu pentru Manganiello. La 16 ani, actorul nascut in Pittsburgh si crescut in Mt. Lebanon, Pennsylvania, a simtit prima data ca e atras de actorie la 16 ani, cand a imprumutat o camera tv de la un coleg de liceu. Acesta incerca sa faca tot felul de filme ca amator sperand ca intr-o zi va face o cariera din asta.

 

Ca sa isi castige existenta, a fost o perioada in care mergea prin baruri promovand produse alcoolice in costumul lui Captain Morgan: "Am mintit cu privire la varsta mea si mi-au dat acest costum si mergeam alaturi de doua colege superbe. Aveam un rucsac plin de sticle cu rom si ne faceam praf toti. M-au placut atat de mult ca mi-au facut un buletin fals cu 10 ani mai mare. Timp de 5 ani, de la 16 la 21 de ani, am fost Capitanul Morgan" a povesti amuzat Manganiello.
 

 

Dupa ce a terminat liceul, acesta a aterizat in Los Angeles, direct la auditie pentru rolul lui Peter Parker in primul film Spider-Man, al lui Sam Raimi. Este evident ca n-a obtinut rolul, ci doar o aparitie mica in film si timp de 6 luni a fost bodyguard-ul actorului rapper, Tyresse Gibson.

 

"Cand faci aceste job-uri incepi sa prinzi cum se comporta starurile, actorii, ce fac in public si cum ii trateaza pe ceilalti, mai ales pe un tip platit cu 10 dolari pe ora. Am vazut multe lucruri care nu mi-au placut si care nu erau corecte conform educatiei pe care am primit-o. " a spus Manganiello.

 

Au trecut cativa ani pana cand Manganiello s-a facut remarcat: "Am facut niste tampenii cand avea vreo 20 de ani. Si de multe dintre ele nu sunt deloc mandru. " Cel mai mult l-a afectat perioada in care a lucrat in celebrul  club de muzica trance, The Palace, care nu era deloc ocolit de drogati si traficul cu droguri.

 

"Pare dragut sa lucrezi intr-un club. La inceput probeleme par distractive, apoi devin probleme majore. Atunci cand toata viata se invarte in jurul drogurilor, femeilor si a bauturii, nu ai cum sa rezist prea mult si o iei pe cai gresite. A trebuit sa renunt la bautura. Daca as fi continuat sa beau cum o faceam atunci, azi nu as fi putut lucra si eram un nimeni". a mai povestit actorul.

 

 

 

A avut aparitii scurte in seriale ca One Three Hill, So Notorious, How I Met Your Mother. "Intre 20 si 30 de ani, am avut o perioada destul de ciudata, in care nu puteam sa ma maturizez. Eram ca un baietel in trupul unui barbat."

 

Insa adevarata celebritate a cunoscut-o cand a primit rolul lui Alcide Herveaux, in sezonul trei din True Blood, creat de Alan Ball. In serial, Joe este un varclac, apropiat de eroina show-ului, Sookie Stackhouse (Anna Paquin) si cu care are o relatie speciala. Fanii se tot intreaba daca  cei doi vor avea impreuna scene de sex.

 

"Nu stiu, sper, e timpul sa primesc ceva. Exista multa tensiune sexuala intre cele doua personaje" spune razand Manganiello.

 

Insa acum Manganiello a devenit tot mai interesant pentru presa straina, dupa ce au aparut primele imagini din Magic Mike. Fizicul impresionant si structura fizica i-au asigurat un loc printre cei mai sexy actori care sa portretizeze lumea stripperilor. Acesta a fost atras cel mai mult de colaborarea cu regizorul Steven Soderbergh si colegul sau, Matt Bomer, cunsocut din serialul White Collar, cu care este foarte bun si prieten si a fost alaturi de el cand Bomer a decis sa spuna public ca e gay.

 

"Vestea nu m-a socat pentru ca suntem buni prieteni. Este un tip extroardinar, cu care poti lucra foarte bine. Am fost implicat intr-o campanie de sustinerea drepturilor cuplurilor gay de a se casatori. Mi se pare o prostie sa ii judecam pe acesti oameni. Iar Matt si Simon sunt un cuplu de minune si doi oameni speciali".

 

 

 

Manganiello este ocupat acum cu promvoarea sezonului 5 din True Blood si a filmului Magic Mike. Spre finalul verii va filma comedia neagra Tumbledown, alaturi de Rose Byrne si Jason Sudeikis.

 

Recent, tabloidele straine au scris despre o posibila relatie intre el si actrita Demi Moore, insa acesta a negat orice fel de aventura cu celebra actrita.

 

Actorul a mai spus ca n-ar vrea sa le impartaseasca fanilor amintiri din trecutul sau: "Nu pot sa spun ca plang, dar imi e foarte greu sa imi aduc aminte de unele momente din viata mea. A fost un drum chinuitor pana sa ajung aici, dar macar am invatat ce trebuie si ce nu trebuie apreciat." a spus Manganiello pentru Daily Beast.

 

Magic Mike ajunge in Romania pe 3 august.
 


 

 

Sursa foto: Getty/Splash


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies