marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Joel Edgerton va juca in Exodus, alaturi de Christian Bale. Afla totul despre productia biblica regizata de Ridley Scott

Dupa Christian Bale, Joel Edgerton s-a alaturat distributiei filmului Exodus care va fi regizat de Ridley Scott.

Joel Edgerton va juca in Exodus, alaturi de Christian Bale. Afla totul despre productia biblica regizata de Ridley Scott

Starul din Zero Dark Thirty ar urma sa joace rolul regelui Ramses, dusmanul lui Moise in Exodus, productia celor de la 20th Century Fox de a carui regie se va ocupa Ridley Scott, cel care s-a aflat si la baza filmului Prometheus. 

 

Actorul se afla intr-un moment bun al carierei sale, cele mai recente roluri din Zero Dark Thirty si The Great Gastby asigurandu-i numeroase oferte, printre cea si pentru Exodus. Filmarile pentru Exodus vor incepe in luna septembrie, acestea urmand sa aiba loc in Spania, Maroc si Anglia. De productia peliculei se va ocupa si Peter Chernin, dar si Steve Zailian si Garrett Basch.

 

 

Filmul va avea la baza un scenariu scris de Bill Collage si Adam Cooper si va fi o fresca epica, centrata pe celebrul personaj biblic. Cel mai cunoscut film despre Moise ramane si acum pelicula "The Ten Commandments", in regia lui Cecil B. DeMille, cu Charlton Heston in rolul lui Moise, care la acea vreme, in 1956, era cel mai profitabil film al epocii si care a primit 7 nominalizari la Oscar, incluvis pentru cel mai bun film si a luat Oscarul pentru efecte vizuale. Scena in care Heston impartea Marea Rosie in doua a devenit legendara in cinematografie.

 

 

 

 

Joel Edgerton a devenit cunoscut datorita dramei Animal Kingdom (2010), iar de atunci a obtinut laude pentru rolurile din Warrior (2011), dar si din Zero Dark Thirty (2012) si The Great Gatsby (2013). Pentru urmatorii ani, actorul australian este implicat intr-o serie de proiecte precum Jane Got a Gun (2014), unde va juca alaturi de Natalie Portman si Midnight Special (2014), unde ii se va lupta cu Michael Shannon in productia regizata de Jeff Nicholas.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies