marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Povestea care a inspirat 100 de ani de film. Daca nu era el, nu ar fi existat Superman, Star Wars sau Avatar.Vezi primele 10 minute din John Carter

Taylor Kitsch – noua senzatie de la Hollywood in 2012 - este, din 9 martie 2012, John Carter. Daca nu era inventat personajul John Carter, cultura pop nu i-ar fi avut pe Superman, Star Wars sau Avatar - asa promoveaza studiourile Disney pelicula care a costat un sfert de miliard de dolari si pe care vor sa o transforme intr-o franciza.

Povestea care a inspirat 100 de ani de film. Daca nu era el, nu ar fi existat Superman, Star Wars sau Avatar.Vezi primele 10 minute din John Carter

Megaproductia John Carter a celor de la Disney se va lansa in Romania pe 9 Martie 2012. Regia este semnata de Andrew Stanton, cel care are in palmares doua Oscaruri - pentru Finding Nemo si WALL-E.
 

John Carter este un personaj creat in urma cu 100 de ani de Edgar Rice Burroughs (care este si parintele literar al lui Tarzan). John Carter este descris in seria de romane de aventuri Barsoom a lui Burroughs ca un fost capitan in armata confederata din perioada razboiului civil American. El este transportat printr-un fel de proiectie astrala intr-un univers fictiv complex de pe planeta Marte. Personajul John Carter apare prima data in cartea A Princess of Mars.

John Carter, filmul pe care studiourile de la Hollywood vor sa-l faca de 79 de ani. Afla aici totul despre marele pariu al celor de la Disney 

Personajul creat de Edgar Rice Burroughs a inspirat generatii de scriitori si cineasti. In urma cu 100 de ani cand era lansat romanul “A Princess of Mars”( 1902), John Carter devenea un fel de Harry Potter al acelor vremuri. Timp de 100 de ani Carter a incantat generatii de fani si a devenit o paradigma a eroului pornind de la benzi desenate si ajungand la literatura si filme. John Carter a stabilit un model si a inspirat multi eroi moderni. Inclusiv George Lucas a declarat ca pentru el Star Wars a fost un fel de "Aventurile lui John Carter pe Marte".
 

Taylor Kitsch este una din figurile aparte de la Hollywood. Actorul Canadian de 30 de ani a fost pana nu demult un nume obscur, distribuit mai ales in seriale TV. Evolutia carierei sale din ultimii ani, i-a facut insa pe cei de la Hollywood Reporter sa-l treaca pe lista A a celor 10 staruri masculine din 2012.


Primele 10 minute din John Carter

Desi in 2009, a avut o aparitie notabila in super productia X-Men Origins: Wolverine, Taylor Kitsch s-a facut remarcat, culmea, intr-un serial de televiziune, Friday Night Lights, unde juca rolul unui “baiat rau”. Prestatia lui i-a convins pe cei mai importanti producatori de la Hollywood sa mizeze pe farmecul lui, astfel ca Kitsch va aparea in 2012 in 3 dintre cele mai asteptate productii ale anului: John Carter (produs de Disney, in regia lui Andrew Stanton), Battleship (ecranizarea dupa jocul cu acelasi nume, regia Peter Berg) si Savages (urmatorul film regizat de celebrul Oliver Stone).


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies