marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

John Travolta, devastat de pierderea fostei sale partenere de platou, Olivia Newton-John

După seria de pierderi personale, această nouă dispariție lasă un gol uriaș în sufletul marelui actor.

John Travolta, devastat de pierderea fostei sale partenere de platou, Olivia Newton-John
John Travolta și-a început cariera ca dansator, nu ca actor, iar cuplul pe care l-a făcut în musicalul „Grease“ cu Olivia Newton-John l-a propulsat pe firmamentul marelui ecran.
 
O a doua colaborare cu Travolta, în filmul „Two of a Kind” din 1983, nu a mai cunoscut același succes, dar cei doi au rămas prieteni apropiați în deceniile următoare. Ultima dată au cântat împreună în 2012.

 


Cert e că producția „Grease“ a rămas emblematică pentru carierele lor, iar duetul pe care-l fac în film, după ce eroina Sandy suferă o transformare radicală, devenind o bombă sexy dintr-o fată cuminte, îmbrăcată ca la pension, a rămas în cultura populară, fiind copiat de mii de ori în show-uri televizate, concursuri de muzică sau dans ori, pur și simplu, la petreceri.

 
Ultimii ani au fost foarte grei pentru Olivia Newton-John, de când, în 2018, a vorbit pentru prima oară despre teribila ei luptă cu cancerul mamar în 1992, care a recidivat uimitor după două decenii, provocându-i metastaze.


 
Și, chiar dacă anunțase că se afla în fază terminală, vestea morții ei a întristat întreaga breaslă artistică. Iar, pentru John Travolta, e o pierdere devastatoare, așa cum reiese din mesajul transmis pe rețelele de socializare: „Draga mea Olivia, ne-ai făcut tuturor viețile mult mai bune. Impactul tău a fost incredibil. Te iubesc atât de mult. Ne vom revedea la capătul drumului și vom fi din nou cu toții împreună. Al tău din prima clipă în care te-am văzut și pentru totdeauna! Al tău Danny, al tău John“, a scris Travolta, semnând atât cu numele său, cât și cu numele personajului său din „Grease“.
 
FOTO: Instagram

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies