marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

John Travolta, inclus intr-o carte despre vedetele GAY!

Actorul John Travolta va fi cap de afis intr-o carte, ce va fi publicata in curand, despre vedete gay de la Hollywood. Zvonurile din trecut potrivit carora vedeta ar fi gay par a se confirma.

John Travolta, inclus intr-o carte despre vedetele GAY!

Autorul cartii, Robert Randolph, a declarat intr-un interviu acordat pentru tabloidul National Esquirer ca nu de putine ori a fost curtat de catre actor, care odata refuzat, s-a orientat catre alti tineri "disponibili".

De altfel, se pare ca John Travolta era unul dintre clientii fideli ai unei saune gay din Los Angeles, acolo unde l-a intalnit si pe Robert Randolph.

"M-am intalnit cu John la sauna in 1998, acesta era casatorit deja cu Kelly Preston ( n. red. actuala sotie, 47 de ani). Cred ca mariajul lor este doar un compromis pentru ca lui John ii plac barbatii. M-a abordat si pe mine de cateva ori, dar l-am refuzat. Insa John nu a avut niciodata probleme in a-si gasi un partener de sex“, scrie Robert in cartea sa.

Autorul cartii crede ca sotia actorului nu merita asa un tratament, mai ales acum cand este din nou insarcinata.

Zvonurile ca actorul ar fi gay nu sunt de azi, de ieri. Semnele de intrebare privind orientarea lui Travolta s-au ridicat pentru prima data in 1991, cand revista "Time" a scris un articol despre glumele pe care le facea fostul lider al Bisericii Scientologice la adresa orientarii actorului.

In 2003, un om de afaceri a sustinut ca Travolta i-ar fi facut avansuri la sauna despre care se vorbeste si in cartea ce va fi publicata curand.

Apogeul a venit in 2006, cand actorul a fost surprins in timp ce saruta pe buze un barbat in Canada. Presupusul iubit de atunci era chiar cel care se ingrijea de fiul care a decedat anul trecut.


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies